perjantai 18. maaliskuuta 2016

Punapää - Ei enää koskaan ja taas!

Kun olin yläasteella, mulla oli usein punaiset hiukset. Joskus lukiossa päätin, etten enää koskaa värjää hiuksia punaiseksi. Vuosia mulla olikin tummat hiukset. Viime keväänä jo aloin haaveilemaan oransseista hiuksista, silloin värjääminen jäi. Tänä keväänä mulle hiipi taas ajatus oranssista-kuparista tukasta.

Juurihan mä kampaajalla toivoin hiuksia, joiden väri olis lähellä mun omaa väriä, mutta niin vaan löysin itseni tällä viikolla tutkailemasta hiusvärejä kaupassa. Niinpä mä sitten päätin vetää värin päähäni ja punaiset näistä tuli!


Ihan ei tullut sitä haettua oranssihtavaa sävyä, ehkä mulla oli hieman liian tummat hiukset, jotta tulos olis ollut juuri sellainen kuparin oranssi. Ei tämä punainenkaan kuitenkaan ole yhtään hullumpi ja luulen, että tästä on helpompi yrittää värjätä kohti sitä toivottua oranssia.

Kävin tällä viikolla myös huollattamassa ripset, joten nyt on taas ulkoiset puitteet edes vähän sinne päin, että kehtaan viikonloppuna lähteä Helsinkiin. :D Mulla on lauantaina tiedossa tosi mahtava blogijuttu ja näen monta mahtavaa blogimimmiä samalla reissulla. En malta odottaa! :)


Viikko on taas mennyt nääääääääin nopsaan ja mun koulutusviikot alkaa olemaan lopuillaan, joten kohta on hypättävä kokonaan remmiin ja omaan tiimiin. Olenhan mä tässä jo useamman viikon tehnyt niitä mun oikeita työtehtäviä, mutta tähän asti tuki ja apu on aina ollut lähellä. Enköhän kuitenkin pärjää myös itsekseni, sen verran kattavasti olen päässyt sukeltamaan vakuutusten maailmaan.

Mun ihana sisko oli meillä loppuviikon ja Alisalla oli vapaata päiväkodista. Oli ihanaa kun Alisa sai olla kotona ja meilläkin oli Samulin kanssa helpompaa, tai oikeastaan ihan kissanpäivät. :) 

Ihanaa perjantaita ja superia viikonloppua! <3

8 kommenttia:

  1. Tosi kivasti sopii nuo hiukset :) ♡
    Ja tuosta teidän blogi jutusta oonkin kuullut juttua, innolla odotan postauksia siis :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä väri, sopii sulle! Kivaa reissua ja viikonloppua

    VastaaPoista
  3. Punainen sopii sulle hyvin! Kivan pirteä =) Itsellänikin mitä väriä milloinkin ollut päässä, mutta muistan edelleen ekan värjäyskerran ja silloin oli punaista tulossa. Siskoni värjäsi ja olin kyllä kauhuissani, kun se töhnä päässä oli vihreää. Vähän meinasin, jos sisko sittenkin narraa mua =D Ihanaa viikonloppua, kuulostaa tosi kivalta ohjelmalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ne värit on aina ihan oudon värisiä kun ne laittaa tukkaan...:D Kiitos paljon ja hyvää viikonloppua myös! :)

      Poista
  4. Kiva väri, sopii sinulle. Itse olen luonnostaan punapää ja jossakin vaiheessa yritin kovin piilottaa väriä mutta punainen tulee aina väriaineen läpi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Punainen on vissiin sen verran vahvaa pigmentiltään, et vaikea peittää jos sitä on luonnostaan. :)

      Poista

Jätä toki kommenttia! :)