sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Yhtä juhlaa

Kivaa sunnuntaita kaikille! :) Täällä on ollut melko juhlavat pari päivää. Kuten edellisestä postauksesta pääsitte lukemaan, mulla oli perjantaina synttärit. Vaikkei pidetty varsinaisia juhlia ollenkaan, on loppuviikko silti ollut täynnä kaikenlaista spesiaalia. :)

Torstaina meidän tosiaan piti mennä Samulin kanssa vain elokuviin, mutta kun S tuli hakemaan mua töistä, päätimmekin extempore mennä myös syömään. Tämä onnistui hyvin, koska sisareni oli Alisan kanssa ja äitinikin oli jo matkalla meille, joten hyvillä mielin päädyimme rentoon Shamrockcafeen syömään. Kamera ei tosiaan ollut mukana, koska lähdin suoraan töistä, mutta nappasin kännykällä muutaman kuvan lehtipihvistäni. Pihvi oli maukas, eikä Samulin burgerissakaan ollut valittamista. 


Ravintolasta lähdimme elokuviin ja menimme katsomaan uuden kotimaisen Äkkilähtö -elokuvan. Olen itse suuri J.Vatanen fani, joten ei ollut yllätys, että valitsin juuri tämän elokuvan. :D Tykättiin molemmat elokuvasta, se oli hauska ja viihdyttävä, juuri sopivan kevyttä katseltavaa työpäivän päätteeksi. Välttämättä ei olisi jaksettu katsella mitään kovin raskasta ja vakavaa elokuvaa tässä kohtaa. Meillä oli oikein onnistunut ilta kaksistaan. :)

Perjantaina oli sitten varsinainen syntymäpäivä, jota viettelin töissä. Äitini ja siskoni olivat edelleen meillä vahtimassa Alisaa ja he olivat päivän aikana leiponeet mulle kakun ja ostaneet ison kimpun tulppaaneja! <3 Kiva yllätys töistä tullessa oli myös se, että he olivat siivonneet meillä, ettei mun tarvitse alkaa siivoamaan vaan saan nauttia viikonlopusta. Samulikin muisti mua vielä tuomalla lempparisuklaata kaupasta. :)


Lauantaina meillä oli Samulin mamman viivästynyt syntymäpäivälounas. Sukulaiset olivat lähes kaikki koolla ja ruoka oli oikein maittavaa. Itselläni oli päällä Vilan luottomekkoni, joka sopii niin arkeen kuin vähän epävirallisempiin juhliinkin.


Juhlapaikassa oli lapsille oma leikkihuone, jossa Alisakin välillä viihtyi. Alisalla oli Pomp de luxin lila tyllimekko sekä Kappahlin neule. Pitäisiköhän neidin tukkaa vähän leikata, se kun on hieman hassu tällä hetkellä. :)Alisa tykästyi leikkihuoneessa nukenvaunuihin, hän heijaili nukkea ja työnteli edestakaisin. Aloin miettimään pitäisikö hänelle hankkia kotiinkin nukenvaunut, koska meiltä ei sellaisia vielä löydy. Pitää ehkä tutkailla vähän lelukauppojen valikoimia sillä silmällä. :)Lounaan jälkeen lähdimme vielä anoppilaan hetkeksi. Illalla kilistelimme Samulin kanssa lasilliset kuohuviiniä, jonka sain anopilta syntymäpäivälahjaksi. :) Tänä aamuna heräsimmekin siihen kun Alisa katsoi telkkarista lastenohjelmia, nakersi kuivaa leivän kannikkaa ja oli kantanut puolet vaatekaapistaan olohuoneen lattialle, ilmeisesti valitakseen mieluisimmat päivävaatteet ylleen. Ihanan omatoimista. :DD Sunnuntai pyhitetäänkin sitten vain makoiluun ja ensi talven matkakohteen suunnitteluun, mutta siitä voisin kirjoitella joku toinen kerta lisää. :)

Juhlat on juhlittu ja huomenna palataan arkeen, sitä ennen kuitenkin viettäkäähän kaikki rauhallinen sunnuntai! :)


4 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)