tiistai 8. maaliskuuta 2016

Mopsi tuli taloon

Mä oon haaveillut tästä jo tosi kauan. Sytyn hitaasti ja taas kävi niin, että kun päätin haluta mopsin, kaikki olivat jo loppu. Kunnes...


...eräs nettikauppa ilmoitti, että Mini Rodinin persikkamopsia löytyy taas! Pikaiset naputellut ostoskoriin ja pian mopsit olivatkin mulla. Tää on taas näitä kun ensin jään jahkailemaan ja sitten on kaikki loppu. Olen koittanut näitä joskus ostaa käytettynäkin, mutta ilmeisen halutussa kuosissa hinnat ovat nousseet lähes uutta vastaavaksi. Hyvällä omallatunnolla kotiutin tätä vanhaa kuosia meille, koska en oikein lämmennyt Rodinin tämän kevään mallistolle.


Nyt meiltä löytyy mopsia paitana ja leggarina. Nämä menee meille vielä pitkän aikaa sillä ostin kokoa 92/98. Paita on nyt jo lähes käytettävissä, housut saavat vielä odottaa hetken kaapissa.



Jos muuten joku erehtyi luulemaan, että meille olisi otettu koira niin voin kertoa, ettei sellaista päivää taida tulla. Vaikka rakas tyttäremme on suuri koirafani, itse en haaveile koirasta, enkä ole mikään koiraihminen. Vanhempieni ja sisareni koirat riittävät täyttämään koirakiintiöni, sekä tietysti nämä Rodinin mopsit. Samulikaan ei ole erityisen kiinnostunut koiran hankinnasta, joten luulen, ettei tässä blogissa päästä ikinä tämän syvemmin nauttimaan koira-aiheista. :D 

Jos muuten joskus ikinä koskaan päättäisin haluta koiran, luulen, että se olisi juuri tällainen mopsi. Olen kyllä kuullut, että kyseisen rotu on melko sairaalloinen, mikä olisi tietysti ikävää. Voisin kyllä miettiä jotain toistakin pientä rotua. Tiedän tosi huonosti koirarotuja, mutta nyt pikaisella googlettelulla selvitin, että Pomeranian voisi olla yksi itseäni miellyttävä rotu. 

Luulen kyllä, että nämä mopsit riittävät meille! :D

Mitäs tykkäsitte? :)


8 kommenttia:

 1. Suoraan sanottuna toi mopsikuosi on niin ruma että se on jo hieno :D Väri on mitä ihanin ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo alkuun mäkin olit et ihan kamala kuosi.. ja nyt ollaan tässä..:DD Mut väri on kyl <3

   Poista
 2. Söpöjä mopseja on kyllä!
  terkuin, bubble bath time
  http://rosebath.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihana pieni ja niin suloinen tuo kankaan mopsi! :)

  VastaaPoista
 4. Söpö koira! Mä luulin tosiaan, että te olette hankkineet koiran =D

  VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)