maanantai 7. maaliskuuta 2016

Linkkaa blogisi!

Mä olen jo useamman vuoden ennen oman blogin perustamista tykännyt lukea blogeja. Oon kuitenkin tavattoman huono etsimään uusia blogeja lukulistalle. Oman blogin myötä olen löytänyt useammankin kivan blogin, mutta lukulistalleni mahtuisi vielä erilaisia blogeja.

Perhe- ja lapsiaiheiset blogit kiinnostaa aina, samoin lifestyle. Älkää kuitenkaan antako näiden tekijöiden rajoittaa, sillä tykkään lukea paljon muutakin. Ihan sama onko blogilla nolla vai tuhansia lukijoita.

Linkatkaa siis rohkeasti oma bloginne tai vaikka jokin suosikkibloginne. Julkaisen suosikkini sitten erillisessä postauksessa. Ja vaikka lukisin jo blogiasi niin silti voi linkata, toivottavasti täältä eksyy uusia lukijoita teillekin. :)

Linkata voi sunnuntaihin 13.3 asti. :)


23 kommenttia:

 1. Kirjoittelen blogia, jolla ei ole mitään tiettyä teemaa. Siispä postausten aiheet vaihtelevat hyvin paljon! Jos saan jonkin idean, toteutan sen. Itselleni tärkeät asiat ja minua innostavat jutut ovat tietenkin blogini keskiössä. :) Ei ihminen pelkällä suolasella elä..

  VastaaPoista
 2. Seurailetkin jo mun blogia, mutta linkkaan silti :) Mun blogi on tällä hetkellä aika paljon ompelua, ruuan laittoa/leipomista ja ihan vaan perheen arkea ja äidin pohdintoja elämästä.

  VastaaPoista
 3. Mun blogi on perheblogi, olen marraskuussa syntyneen pienen pojan äiti 21v. Vauvan myötä hurahtanut luomuun, kotimaisuuteen yms.

  LAPSEKKAANA

  VastaaPoista
 4. Hellurei :) perhe & hyvinvointi aiheinen blogini löytyy linkistä nimeni takaa!

  VastaaPoista
 5. Kirjoitan lifestyle blogia, jossa aiheet vaihtelevat treenaamisesta elämiseen ruuhkavuosien keskellä kahden pienen lapsen kanssa.

  VastaaPoista
 6. Niin ja linkki blogiini http://mywayofhealthyliving.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. http://nede93.blogspot.fi/

  Blogin takana kirjoittelee parikymppinen kahden tytön äiti. Täällä pääset lukemaan vilkkaan 3 vuotiaan kolttosista, sekä 1,5 vuotiaan herkän taaperon tutustumisesta maailmaan. Blogista löydät myös uhmaikää, kasvukipuja, arjen kommelluksia sekä onnistumisia♥

  VastaaPoista
 8. http://aitijamelukylanlapset.blogspot.fi/

  Äiti ja melukylän lapset -blogia kirjoittelee kolmekymppinen viiden lapsen äiti Terhi. Täällä on höpinöitä arjesta, lapsista, äidistä, vauva-ajasta ja elämästä yleensä. Ikuinen haaveilija joka rakastaa valokuvaamista, täytekakkujen väkertelyä ja ihania asioita. Meidän elämää sen kaikkine iloineen ja suruineen. Tervetuloa meitä seuraamaan!

  VastaaPoista
 9. http://juttaeveliinaa.blogspot.fi

  19-vuotias nuori naisenalku Kouvolasta kirjoittaa lifestyleblogia. Blogi käsittelee laajasti aiheita laidasta laitaan, ja mukana pyörivät rakkaat harrastukset eli valokuvaus, ratsastus ja urheilu.

  VastaaPoista
 10. Http://rosebath.blogspot.fi

  Aktiivinen ja ennakkoluuloton perhelifestyleblogi. Kuplivia juttuja lasten kanssa matkustamisesta, retkistä ja riennoista kauniita lastenvaatteita unohtamatta.

  VastaaPoista
 11. http://tellujapikkutary.blogspot.fi

  Kotiäidin elämää-blogissa kymmenen vuotta kotona ollut äiti kirjoittelee elämäänsä liittyvistä jutuista. Arkea, juhlaa, uhmaa, onnen hetkiä suloisia vaatteita, haaveita... Menossa mukana myös koululainen, tuleva eskari ja 2,5-vuotias kuopus.

  VastaaPoista
 12. http://napamassu.blogspot.fi/

  Navan ja Massun sekä pari muun muuttujan arka ja seikkailuja.
  Välillä itketään, välillä nauretaan.
  Tänään kokataan ja huomenna rokataan !

  VastaaPoista
 13. http://pinja-sofia.blogspot.fi

  Blogi kertoo 19-vuotiaan cowgirlin elämästä lifestylepostausten ja myös lehmäpostausten muodossa. Pinja-Sofian lisäksi toisena päätähtenä lapinlehmä Isabella. Paljon kuvia ja aktiivisesti päivittyvä:)

  VastaaPoista
 14. Moi Ilona! Ihana idea, itsekin jatkuvasti etsin uutta luettavaa ja se on välillä hankalaa. Miulla on blogi, joka on pääasiassa keskittynyt tähän asti reissuihin, mutta tästä lähtien aion kirjoittaa enemmän myös ihan arkielämästä Australiassa, Suomessa ja siinä välillä. Muuttolintu.com

  VastaaPoista
 15. Täällä toinen tavallinen mutsi, vai olenko sittenkään? :D blogini käsittelee äitiyttä arjen keskellä, välillä aiheen ohi mennään ja lujaa. Tulevaisuudessa saattaapi tulla remppajuttuja ja vauva arki muuttuu taapero ajaksi. Linkki löytyy nimeni takaa ;) tervetuloa lukemaan ja seurailemaan!

  VastaaPoista
 16. http://ourjourney-tanja.blogspot.fi/?m=0

  Lahdesta oleva äiti, joka opiskelee kosmetologiksi. Sekä vauhdikkaan taaperon äiti.

  Blogi sijoittuu perhelifestyleen enemmänkin, mutta välillä ruoka,kauneus ja sun muita vinkkejä. :)

  VastaaPoista
 17. http://yourbiggest-fan.blogspot.fi
  20-vuotiaan kohta valmiin lähihoitajan lifestyle tyylinen blogi :)
  Blogini sisältää mm. asukuvia, sisustusta, kosmetiikaa ja mun kuulumisia jne :)

  VastaaPoista
 18. http://diaryofiina.blogspot.fi/ blogi, jossa seurataan meikäläisen elämää - ja siinä sivussa meidän koiruuden edesottamuksia :D En tiedä mihin kategoriaan tuon blogini lykkäisin, se kun sisältää vähän kaikkea mitä pääni sisällä kulloinkin liikkuu. Tällä hetkellä menossa on elämäntaparemppa, joka sisältää mm. painon pudottamista Cambridge Ohjelman avulla, joten siitä on tullut nyt postailtua ahkerasti.

  VastaaPoista
 19. Hellurei! Mä löysin sun blogiin jonkun muun blogista klikkaillen. Kiva ja nätti blogi sulla :)

  Mä kirjoitan meidän arjesta ja vauvailujutuista. Vauva ei oo enää mikään ihan mininyytti kun ikää poitsulta löytyy 10kk. Terveydenhoitajaks koitan tässä kovasti valmistua joten siitäkin välillä tulee kirjoiteltua. Kaikennäköistä! Ei nyt järki juokse enää kun pitäisi mennä nukkumaan, mut tuu vaikka selailee ni tiedät :D

  VastaaPoista
 20. Hih, juuri olen tutustumiskierroksella blogissasi, kun tämä tuli vastaan :) Kiva blogi sinulla! :)
  Itse Kirjoittelen melko vasta perustettua blogia osoitteessa: pikkupaloja.blogspot.fi
  Kahden lapsen äiti ja yhden miehen vaimo. Elämää omakotitalossa. Blogissa paloja meidän elämästä. Tervetuloa tutustumaan.

  VastaaPoista
 21. www.oranssia.com / Oranssia

  Blogissa askarrellaan, kokataan, valokuvataan ja sisustetaan värikästä kotia rennosti teekupillisen äärellä pikkuihmisten tahdissa edeten. Se on siis hedelmäsalaattisekoitus pikkulapsiperheen arjesta ja puuhista. :)

  VastaaPoista
 22. Heijastimien tanssia suojateiden yllä, nuoren aikuisen naisen ajatuksia tästä hetkestä ja menneisyydestä, elinympäristöstään ja niin hyvistä kuin ikävistäkin asioista ja sattumuksista.

  the reflectors dance above the crosswalk

  VastaaPoista
 23. Olen 28-vuotias ja kirjoittelen lifestyleblogia Jyväskylästä käsin. Blogi käsittelee arjen pieniä iloja rennolla otteella, eikä oteta elämää turhan vakavasti. :) Välillä käydään tapahtumissa, matkustellaan, katsellaan elokuvia, syödään hyvin sekä tietenkin nautitaan elämästä. Tervetuloa mukaan! :)

  http://avekatriina.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)