maanantai 28. maaliskuuta 2016

Loma loppuu

Pääsiäisloma on jo melkein takana ja huomenna edessä on paluu arkeen. Onneksi vain neljä päivää ja on taas viikonloppu! Ei vaan, kiva palata arkeen välillä.

Pääsiäislomalla meillä sairasteltiin, herkuteltiin, nautittiin auringosta ja ulkoiltiin ekaa kertaa uusissa välikausivaatteissa, pohdittiin asuntoasioita ja jopa vähän edettiin niissä, nautittiin perheen seurasta ja lorvailtiin. Ihan onnistunut loma siis sairastelua lukuunottamatta!

Toivottavasti saadaan nauttia viikollakin auringosta. Tällä viikolla mulla siirtyy työt niin, että ehdin hakemaan Alisan päiväkodista, vaikka aika kiire tuleekin. Tällä tahdilla mennään nyt huhtikuu, sen jälkeen _pitäisi_ helpottaa. Joka tapauksessa olen puoltatuntia aikaisemmin iltapäivällä kotona, joten se on positiivinen asia ehdottomasti! 

Tänään meillä on vielä ohjelmassa siivoilua, blogijuttuja ensi viikolle ja sohvan vartioimista. Kuinkas teidän pääsiäisloma sujui? :)6 kommenttia:

 1. Ihania ja pirteitä kuvia :) Itse en odota arkeen paluuta yhtä innolla koulujuttujen vuoksi mutta toisaalta ensi viikoksi on tiedossa pari mukavaa juttua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos..:) no se on hyvä että on tiedossa myös niitä kivoja juttuja! :) mukavaa viikkoa! <3

   Poista
 2. Ihania kuvia ♡
  meidän pääsiäinen meni mukavasti, lapsien kansss touhuillessa.
  Kerettiin käymään Tallipihan lankalauantailla, lenkkeilemään, viettää omaa aikaa..
  Paljon kaikkea:)

  Ihan mukava saada arki takaisin, mukavaa oli saada nukkua pitkään ♡

  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivalta kuulosti teidän pääsiäinen! :) Meillä ei kyllä lomalla hirveästi pidempään saatu nukkua, vaikka vähän yritettiin miehen kanssa heräillä vuoronperään. :D Samoin teille! <3

   Poista
 3. Kuulosti kivalta lomalta (paitsi tuo sairastelu)! Mukavaa alkanutta viikkoa! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten olikin oikein kivaa, heti kun vaan tervehdyin. :) Samoin teille! <3

   Poista

Jätä toki kommenttia! :)