keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

2021

Mitä meille kuuluu vuonna 2021? Pyysin Samulia pohtimaan yhtenä iltana, millaiseksi hän kuvittelee meidän elämän viiden vuoden päästä. Näiden ja omien ajatuksieni pohjalta kokosin tähän kuvitteellisen ajatelman meidän elämästä vuonna 2021...

...Turku on edelleen kotikaupunkimme ja asumme omassa rivitalonpätkässä, joka mielellään on kahdessa tasossa ja sisustukseltaan vaaleahko. Rivitalossa asuminen on tarjonnut elämään helppoutta ja huolettomuutta omalla pihalla höystettynä. Salaa joskus haaveilemme siitä omakotitalosta, mutta edelleenkään se ei oikein sovi meidän elämäntilanteeseen.

Työskentelemme molemmat samoilla aloilla kuin nytkin, ehkä hieman eri tehtävissä, mutta työ on edelleen kiinnostavaa ja mielekästä. Vuonna 2021 Samuli täyttää 33 vuotta ja itse täytän 30 vuotta.Alisa on reipas kuusivuotias, joka olisi syksyllä menossa kouluun. Itse olisin jäämässä juuri toisesta lapsestamme äitiyslomalle. Mahtavaa olisi, että saisin olla kotona kun Alisa aloittaa koulun. Alisa on edelleen määrätietoinen ja iloinen lapsi, omapäisyydestä huolimatta arki on ollut helppoa hänen kanssaan.  

Kaikilla meillä olisi sama sukunimi, sillä muutamaa vuotta aikaisemmin olemme viettäneet ikimuistoista hääpäivää. Muutoinkin parisuhteemme on tasapainossa ja olisimme onnellisia edelleen.


Meillä harrastetaan edelleen autourheilua ja bloggaamista. Alisalle olisi kehittymässä jokin oma mielekäs harrastus, kenties jokin liikunta- tai sitten musiikkiharrastus. Blogia kirjoittelen edelleen omaksi ilokseni ja olen toivottavasti saanut näiden vuosien aikana kivoja kokemuksia blogin parissa.

Kaikki isovanhemmat olisivat edelleen hyvässä kunnossa ja työelämässä. Ultimaattisen upeaa olisi, jos omat vanhempani olisivat muuttaneet Turkuun lähelle meitä. Näkisimme edelleen kaikkia isovanhempia viikoittain ja Alisalla olisi läheiset välit heihin. Samoin sisaruksillamme olisi kaikilla kivat työt ja elämä tasapainossa. Ehkä Alisalla olisi muutama serkku lisää, kuka tietää?

Jokainen tietysti haluaa toivoa, että tulevaisuus toisi pelkästään hyviä asioita eteen. Luulen kuitenkin, että ikäviäkin asioita näihin vuosiin mahtuu. Monet itkut varmasti itketään, mutta kaikesta selvitään. Yhdessä. Yhdessä meijän mahti perheen kanssa.

Katsotaan vuonna 2021 miten kävi. :)

5 kommenttia:

 1. Hauska postausidea! Saatan ehkä jossain vaiheessa varastaa! Hihii <3 Aika vaikeaa ajatella konkreettisia asioita noin kauas, mutta toiveita ja haaveita pitää aina olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsit, varasta ihmeessä, tätä oli hauska tehdä! :) Vaikka on kiva haaveilla asioista vuosien päähän, olen kuitenkin itse sellainen tuuliviiri, että päätökset syntyy juuri siinä hetkessä. :)

   Poista
 2. Ihana postaus ! :) Ja kuulostaa aika pitkälti siltä mitä itsekin haaveilen ja toivon tulevaisuudelta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiitos! :) Nyt vaan toivotaan, et edes joku noista toteutuu..:)

   Poista
 3. Nythän on jo toteutunut monta noista asioista

  VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)