keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Hei hei helmikuu!

Nyt ollaan jo muutama päivä maaliskuun puolta, mutta olihan helmikuu aika merkittävä kuukausi, joten se ansainnee oman postauksensa.

Työtyötyö, onko kaikki nyt varmasti ymmärtäneet, että aloitin työt? :D Heh! Tuntuu, että lähes jokainen postaukseni viime aikoina on käsitellyt töitä tai Alisan päiväkotia. Ei sillä, järjettömän iso muutos se on ollutkin, joten ei ihme, että se on saanut palstatilaa huomattavasti. Toivotaan kuitenkin, että jatkossa löytyy myös muita aiheita, joista kirjoittaa. :)Vuoristorataa tässä on vähän menty ja taatusti mennään vielä joku tovi, mutta kevättä kohti toivotaan tasaisempaa tietä. :) Jos jostain, niin läheisistä ihmisistä olen ollut kiitollinen, ihan käsittämätön määrä ollaan saatu apua. <3 Tullaan tarvitsemaan apua myös jatkossa, mutta onneksi tiedän, että mulla on nämä ihanat ihmiset ympärillä ja kaikesta selvitään! :)

Ja ehdittiinhän me perheenkin kanssa viettämään aikaa ihan mukavasti. :)


Jotain tuli näköjään kokkailtua ja leivottuakin, toivottavasti jaksaisin maaliskuussakin edes vähän kokeilla uusia reseptejä ja nauttia vanhoista hyviksi todetuista.Blogissa luetuimmat top 3 postaukset oli:Tammikuun yhteenvedossa esitin muutamia toivomuksia helmikuulle. Suurin osa toteutui, mutta esimerkiksi mun ja Samulin kaksinkeskinen aika jäi iltaisin sohvalla makoiluun ja Samulin valmistuminen siirtyi vielä vähän. Yhteistä aikaa on kuitenkin luvassa heti huomenna ja eiköhän niitä valmistujaisiakin vielä päästä juhlimaan. :)

No, toiveita maaliskuulle? Jaksamista, tsemppiä ja voimia. Paljon energiaa ja positiivisuutta. :D Toivoisin myös arjen tasottuvan, mutta tiedän ettei se vielä tässä kuussa tule toteutumaan. Lisäksi odotuslistalla on kaksi viikonloppua Helsingissä sekä kuun lopussa häämöttävä pääsiäisloma!

Näillä eväillä ja mietteitä hypätään maaliskuun kimppuun!
Aurinkoista loppuviikkoa! :)


2 kommenttia:

  1. Touhun täyteinen kuukausi ollut teillä! Ja aivan ihana tuo päiväkoti reppu ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli! Mä kans rakastuin heti tohon siiliin! :)

      Poista

Jätä toki kommenttia! :)