sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Kinder-kakku

Pääsiäisenä maistuu helppo kinder-kakku. Kinder-kakku on kaikessa helppoudessa myös tosi näyttävä. Tätä suklaakakkua on viimeaikoina nähty paaaaaljon somessa, toinen toistaan näyttävämpiä.


Kinder-kakkuun tarvitset:

Pohja:
200 g suklaacookieseja
100 g voita

Valkosuklaatäyte:
200 g valkosuklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2,5 dl vispikermaa (Flora)
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 liivatelehteä

Maitosuklaatäyte:
200 g maitosuklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2,5 dl vispikermaa (Flora)
2 rkl dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 liivatelehteä

Koristeeksi:
Kindermunia ja -patukoita, keksinmuruja, ihan mitä vaan... 

Aloita murskaamalla keksit ja sulattamalla voi. Sekoita keksinmurut ja voi, painele irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin jähmettymään. Vuoan pohja kannattaa vuorata leivinpaperilla.

Valkosuklaatäyte: Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. Sulata valkosuklaa vesihauteessa ja vatkaa molempien täytteiden kermat vaahdoksi, mausta vaniljasokerilla. Kun suklaa on sulanut, sekoita sähkövatkaimella tuorejuusto suklaan joukkoon. Kiehauta tippa vettä ja sulata liivatteet joukkoon. Kaada ohuena nauhana suklaatuorejuustoseokseen samalla vatkaten. lopuksi yhdistä varovasti sekoitellen puolet kermasta, sokeri ja tuorejuustoseos. Kaada vuokaan ja anna jähmettyä n. 2h.

Maitosuklaatäyte: Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. Sulata maitosuklaa vesihauteessa. Kun suklaa on sulanut, sekoita sähkövatkaimella tuorejuusto suklaan joukkoon. Kiehauta tippa vettä ja sulata liivatteet joukkoon. Kaada ohuena nauhana suklaatuorejuustoseokseen samalla vatkaten. lopuksi yhdistä varovasti sekoitellen loput kermasta, sokeri ja tuorejuustoseos. Kaada vuokaan ja anna jähmettyä useampi tunti ennen koristelua.


Ihana ja näyttävä Kinder-kakku on myös melkoisen tuhtia, joten sitä riittää vähän pienempikin palanen makean nälkään. :)

Suklaista pääsiäistä! <3

8 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)