keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Name It - välikausihaalari

Meillä on tänä keväänä ensimmäinen kunnollinen tarve välikausivaatteille, koska Alisa on päiväkodissa ja ulkovaatteiden pitää kestää päivittäistä kulutusta. Viime syksynä Alisa ei vielä liikkunut ulkona niin paljoa kuin nyt, joten sekin asettaa vaatteille ja kengille lisää haastetta. Lueskelin paljon vinkkejä välikausihaalariin ja aika pian sieltä nousi yksi vaihtoehto jossa oli toivomani ominaisuudet ja josta olin aikaisemminkin kuullut paljon hyvää. Välikausihaalariksi valikoitui Name It softshell-haalari. 

Väriksi valitsin tummansinisen "farkkukankaan" neonpinkillä vetskarilla. Väri on kyllä luonnossa niin magee ja siinä ei varmasti näy hiekkaleikit ja mudat. Kangas on lisäksi todella mukavan tuntuista ja hengittävää, sisäpuolella oleva fleece taas lämmittää kivasti. Pitihän sitä heti testata mummilan pihalla kun haettiin paketti postista. Name It välikausihaalari on viime vuosina kyllä noussut monilla palstoilla suosikiksi, eikä kyllä ihme!


Name It - välikausihaalari Softshell

Name It - välikausihaalari Softshell


Otin Alisalle koon 86 ja se oli juuri oikea koko. Haalari on vielä reilu, mutta ei haittaa kävelyä ja liikkumista. Name It välikausihaalarit ovat vissiin olleet tänäkin vuonna suosittuja, sillä monissa on jo koot loppu. Ei se kyllä mikään ihme ole, sillä näissä on kyllä näin äkkiseltään todella hyvä hinta-laatusuhde.

Pipoja meiltä löytyy pino, joten niitä ei liene tarve ostaa tälle vuodelle. Yhdet softshell-rukkaset meiltä löytyy, mutta toiset olisi hyvä vielä olla varalla. Kuravaatteet löytyy vielä syksyltä, ne on kyllä ollut tehokkaasti käytössä myös talvella täällä Turussa. Kengät on meillä vielä vähän arvoitus. Kuvassa näkyvät goretexit eivät tule mahtumaan kevättä, sillä niihin ei enää mahdu villasukat. Kumisaappaat tietysti on kovassa käytössä, mutta tuskin niilläkään voi koko kevättä talsia. Pitää vielä hieman tutkia asiaa. :) 

Onko teillä jo hankittu välikausivaatteita ja millaisiin vaatteisiin päädyitte? Jos on jättää vinkkiä hyvistä välikausikengistä niin kertokaa ihmeessä! :)


Name It - välikausihaalari Softshell

Name It - välikausihaalari Softshell

11 kommenttia:

 1. Me ostettiin Reiman vk-haalari ja oon tykänny! Mä tuun vähän kyttäilee kommentteja, tarvittais kans vinkkejä kengistä:) mistä muuten toi Alisan tuubihuivi on, ootko tilannu jostakin? Mä oon kaikki kaupat käyny läpi eikä mistään tunnu löytyvän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kans Reiman välikausitakki ja oon tykänny! :) Toi tuubihuivi on anopin ompelema, teetätin sillä sellasen kun en kans löytäny hyvää valmiina...:)

   Poista
  2. Pitää varmaan kans teetättää sitte sukulaisella ;)

   Poista
 2. Tää on ihana!♡ Katoin samaa pukua liilana mutta päädyinkin pompdeluxin pukuihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans kattelin niitä Pompin pukuja kun oon kuullu niistäkin paljon hyvää! :)

   Poista
 3. Mä jo aattelin että eikö sielä ollu yhtäkään hyvää kuvaa, mutta hyvä että edes muutama löyty ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olioli, mä vaan säästelin niitä tätä postausta varten...:)

   Poista
 4. Meillä olis myös vk-vaatteet hankinnassa, joten seurailen kommentteja! :)

  Poika ei ihan vielä kävele, joten pitää kestää maassa konttailua. Kenkiä mietin myös, nyt jalassa Kuomat mutta niillä ei koko kevättä mennä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin nyt vielä kuomat, mutta kohta varmaan tarvii kevyemmät kengät. :)

   Poista

Jätä toki kommenttia! :)