perjantai 4. maaliskuuta 2016

Neljännesvuosisata

Neljännesvuosisata. OMG. Kuulostaa paljolta.

Tänään on siis mun 25. syntymäpäivä. Eipä se oikeastaan juuri tunnu miltään. Tavallinen päivä muiden päivien joukossa.


Koko ajan kun ikää tulee lisää, sitä pohtii elääkö tätä elämää niin kuin haluaa. Elääkö sitä täysillä vai jarrutteleeko.

Jos mä mietin mun elämää taaksepäin, voin seistä kaikkien päätöksieni takana. Jos mä jotain muuttaisin, niin olisin voinut kovemmin yrittää muuttaa niitä ajanjaksoja, jolloin en ole ollut niin onnellinen. En kuitenkaan pahemmin kadu asioita, vaikkei kaikki aina ole ehkä parhaalla mahdollisella tavalla mennytkään. Kaikki kokemukset, positiiviset ja negatiiviset on tehnyt musta juuri tällaisen kuin nyt olen.


Monet asiat olisi voinut tehdä toisin, mutta olisinko tässä jos en olisi välillä eksynyt polulta ja risteillyt edestakaisin?

Elämä just nyt, 25 vuotiaana, on oikeestaan tosi jees! Mulla on ihana ja maailman rakkain tytär, upea mies, sopiva määrä läheisiä ihmisiä, kiinnostava työ, tämä blogi, mahdollisuus ekaa kertaa ikinä hankkia oma koti... Mutta ennenkaikkea mä olen saavuttanut tietynlaisen tasapainon ja rauhan mun elämään ja mä toden totta nautin siitä!


Muutamia vuosia sitten en ehkä osannut ajatella, että elämä voisi olla tällaista. Silloin oli niin paljon kaikkea... Mut tärkeintähän on, että nyt elämä on oikein mallillaan! :) 

Kaikenkaikkiaan kun mä mietin tätä ensimmäistä neljännesvuosisataa mun elämässä, niin olenhan mä ollut aika onnekas.


Tähän loppuun jaan mun ehdottomasti parhaimman synttärimuiston! Tais olla mun kymppisynttärit, joita vietettiin paikassa, missä oli uima-allas ja saunat ja kaikkea. Äiti ja iskä oli järkännyt mulle ihan superit synttärit, muistan ne hyvin edelleen. :) Muutenkin lapsena synttärit oli iso juttu ja monesti äiti jaksoi järkkää mulle kivat synttärijuhlat, allaspartyjen lisäksi on ollut naamiaisjuhlat, yökyläsynttärit ja sitten ihan perinteisiä synttärijuhlia. :) Nykyään sitä ei juurikaan tule erityisesti juhlistettua, eilen kävimme Samulin kanssa kaksin leffassa ja syömässä, ehkäpä keittelen vielä kahvit joku päivä perheelle.


Postauksen kuvat on sekalaisia otoksia vuosien varrelta. Tuttuja piirteitä löytyy kaikista kuvista, mutta kyllähän mä olen muuttunutkin jonkin verran. :)

Hyvää syntymäpäivää mulle! :)

8 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)