lauantai 26. maaliskuuta 2016

Kiitollinen siunattu onnellinen

Huh, Helsingin reissu takana! Ja todellakin olen kiitollinen, siunattu, onnellinen, että olen nimittäin elossa. Moni ehkä ajattelee nyt, että taisi olla kovin railakas reissu, mutta ei. Kiva reissu oli kyllä, mutta onnistuin sairastumaan vatsatautiin kesken reissun. Tästä johtuen eilinen Helsinki postaus siirtyi ja kommentteihin vastaaminen kestää, anteeksi! 

Tosiaan, sairastuin sitten to-pe yönä mahatautiin ja se kyllä aika tehokkaasti pilasi koko loppureissun. Luojan kiitos, päätimme jäädä viettämään koti-iltaa kavereiden kesken, miettikää miten kiva olisi ollut sairastua jossain Helsingin yökerhossa! 

Oli siinä taudissa tavallaan jotain hyvääkin, tajusin taas kuinka kiitollinen saan olla tuosta ihanasta miehestä. Aamuyöstä viidennen kerran laatattuani laitoin Samulille viestiä, voisiko hän tulla aamulla hakemaan mut Helsingistä, sillä täpötäydessä junassa matkustaminen kotiin ei houkutellut ja ties kuinka monta muuta olisin sairastuttanut samalla. Niimpä uljas prinssini saapui Alisan kanssa hakemaan mua aamupäivällä. Hyvä myös sinänsä, koska aamulla mulle nousi vielä kuume.

Kesken kotimatkan kaiken muun päälle mulle iski vanha tuttu jäätävä päänsärky, kotiin päästessä olin niin loppu, että kaaduin vain sohvalle. Illasta ei ole hirveästi muistikuvia, sillä nukuin aika paljon. Sillä välin täällä oli kuitenkin pesty pyykkiä, ruokittu Alisa ja kun viimein heräsin, kylppäristä kuului iloisia riemunkiljahduksia ja veden kohinaa. 


Jos välillä mietin sitä, etten ole sellainen "kuin luotu äidiksi -tyyppi", niin Samuli on kyllä niin syntynyt isäksi. Välillä olen vähän kateellinen siitä, kuinka Alisa jumaloi isäänsä, mutta näinä hetkinä tajuan taas, että kukapa ei jumaloisi. Jos meillä joskus vielä aihe tulee ajankohtaiseksi, en yhtään ihmettelisi, vaikka Samuli jäisi koti-isäksi.

Anteeksi tällainen ällösöpöpostaus, mutta liian harvoin tulee annettua tunnustusta meidän superiskälle. Ja salaa voin taputtaa myös itseäni olkapäälle, hyvin valittu. ;) Kiitollinen, siunattu, onnellinen tuosta meidän isistä. <3

Täällä jäädään vielä parantelemaan, mutta palataan huomenna 
Helsinki-postauksen kanssa! :)


12 kommenttia:

 1. Oot löytäny mahtavan miehen, se on onnea 👍❤ ja sitå kannattaaki hehkuttaa 😊

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva ja kauniisti kirjoitit miehestäsi.♥
  Tuo vatsatauti on kyllä niin ikävä ja vie todellakin voimat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥♥

   Joo on kyllä tosi inhottava tauti, kumpa meillä muut säästyis tältä. :/

   Poista
 3. Ihana mies♡

  Todella kurjaa nuo vatsataudit ja pääkivut:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ♥ Onneksi alkaa olemaan taudit selätetty. :)

   Poista
 4. Ihana kirjoitus ja mahtava mies :)
  Paranemisia sinne♡ Tota pöpöä on kyllä nyt ihan hirveesti liikkeellä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Juu kuulemma vähän siellä sun täällä on tätä tautia, yök, toivottavasti meillä muut selviää ilman...

   Poista
 5. Ihana iskä teillä ♡♡ ja samanlailla ois ihan 100% varmuudella myös meidän iskä toiminut ♡♡
  Pikaista paranemista ja hyvää pääsiäistä teille ♡♡

  VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)