tiistai 1. joulukuuta 2015

Juhlatyyliä

Viime lauantaina otimme Alisan kanssa suunnan kohti mun kotikontuja, koska luvassa oli pappani 80v syntymäpäivät.

Juhlia vietettiin pienesti papan hoitokodissa ja paikalla oli noin 20 henkeä. Äitini oli tehnyt itse kaikki tarjoilut ja tarjolla olikin muun muassa karjalanpiirakoita ja munavoita, kinkku- ja lihapiirakkaa ja täytekakkua. Erityisesti äidin itseleivotut karjalanpiirakat olivat mun herkkua.

Alisalla meinasi hieman tulla aika pitkäksi, mutta onneksi paikalla oli rakkaat tädit, jotka jaksoivat vahtia kun Alisa halusi tutkailla käytäviä ja paikkoja. Toivottavasti meidän iloisesta prinsessasta oli iloa myös muille hoitokodin asukkaille.

Alisan vaatetuksessa luotin Pompdeluxiin ja Kappahlin Newbie mallistoon. Varsinkin pienempänä Newbien vaatteet olivat meidän luottovaatteita, nyt isompana olemme siirtyneet vähän muihin merkkeihin, mutta juhliin Newbiet sopivat ihanasti. Pompdeluxin Hannah-mekko ostettiin Alisan syntymäpäiville, mutta onneksi sille löytyi enemmänkin käyttöä. Luumunpunainen sopii mielestäni varsinkin tummalle lapselle tosi kivasti. Malli ei vaan ollut kovin yhteistyökykyinen, joten asukuva on hieman tärähtänyt. :) 


Neule: Kappahl Newbie
Mekko: POMPdeLUX
Body: Kappahl Newbie
Kengät: H&M


Malli ei oikein pysynyt paikallaan. :)

Itselläni oli päällä Vilasta ostettu raitamekko, joka sopii moneen tilanteeseen. Mekkoa voi pienin muutoksin käyttää arjessa ja juhlassa. Kengät Kat Maconien ja olen tilannut ne muutama vuosi sitten Zalandolta. Kiilakorkonilkkurit on korkeudesta huolimatta todella hyvät jalkaan ja helppo kävellä. Hiukset olin taltuttanut helpolla ranskanlettikampauksella ja meikki oli arkimeikki + kirkkaanpunainen huulipuna.


Tämmöiset juhlatyylit meillä tälläkertaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)