torstai 3. joulukuuta 2015

Joululahjavinkkejä taaperolle

Moni kaipaa lahjavinkkejä näin joulun alla. Pää lyö tyhjää, mitä taaperolle voisi ostaa. Kokosin tähän muutamia ehdotuksia.
1. Olen ihan myyty näille IKEA:ssa myytäville lasten suunnittelemille pehmoleluille (TÄSTÄ!) Nämä ovat niin hellyyttäviä ja meille voisin kotiuttaa vaikka kaikki. :)

2. Meidän perheessä ainakin kokkaillaan usein ja erilaiset leikkiruoat on kova sana, Tässä voisi olla yksi vaihtoehto ruokaleikkeihin (TÄSTÄ!) PlanToys Leikattavat hedelmät ja vihannekset. Näitä ruokia voi siis pilkkoa puisella veitsellä.

3. Meiltä löytyy tämä perussetti SmartMaxeja (TÄSTÄ!) Voin ihan varauksetta suositella näitä kaikenikäisille lapsille. Pieniä lapsia kiinnostaa aluksi pelkkä palikoiden yhdistäminen ja isommat lapset voivat tehdä vaikka mitä rakennelmia. Tämä on myös siitä kiva, että sarjaan voi ostaa vaikka mitä lisäosia.

4. Alisa tykkää autoleikeistä ja voinkin paljastaa, että tänä vuonna yhdestä hänen lahjapaketistaan paljastuukin parkkitalo. Parkkitaloja on moneen lähtöön, itse pidän puisista leluista, joten tässä yksi vaihtoehto (TÄSTÄ!)

5. Vaatelahjat ovat aina hieman hankalia ostaa, jos ei ole aivan varma koosta ja vanhempien (äidin..) makumieltymyksistä. Mutta yöpuvut ovat sellaisia, mitä ainakin itse toivon, koska niille on aina tarvetta. Tämä ihana Lindexin yöpuku (TÄSTÄ!) sopii eläinkuvioineen mielestäni niin tytölle kuin pojallekin. Plussaa myös vetoketjusta!

6. Tänä syksynä olen monesta blogista ja palstalta saanut lukea bObles-tuotteista. BObles tuotteiden tarkoituksena on rohkaista lasta liikkumaan ja niiden muotoilun on tarkoitus edistää lapsen motorista kehitystä. Valitsin tähän vinkkipostaukseen bObles elefantin (TÄSTÄ!) Kannattaa myös tutustua muihinkin tuotteisiin.

7. Kirjat ovat kivoja ihan sellaisenaan, meillä ainakin tykätään ihan vaan lukemisesta. Valitsin tähän kuitenkin kirjan, jossa on myös vähän aktiviteettia lapselle (TÄSTÄ!


Toivottavasti näistä vinkeistä löytyy apua! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)