torstai 31. joulukuuta 2015

Tyhjiä lupauksia - turhia toiveita?

Koska tämä vuosi alkaa olla hiljalleen taputeltu, on aika kääntää katseet vuoteen 2016. En aio tehdä mitää lupauksia tulevalle vuodelle! En usko sellaisiin, siksi noin negatiivinen otsikko. En mä oikeesti niin pessimisti ole. :) Vaikken lupauksia aio tehdä, on mulla kuitenkin muutamia odotuksia tulevalle vuodelle. Ajattelin nyt listata niitä hieman tähän alle. Kohdat eivät ole tärkeysjärjestyksessä. Kuvituksena on mun harjoituskuvia, olen yrittänyt opiskella vähän kamerani käyttöä. Inspiraation näihin kuviin sain kun nostin skumppapullon kylmään, jos me vaikka innostuttaisiin illalla poksauttamaan pullo auki. Kuohuviiniä tulee juotua vähiten viineistä, en vaan jotenkin osaa arki-iltana juoda lasillista skumppaa, silloin harvoin kun arkena lasillisen viiniä juon, valitsen punaviinin. Ja aika harvoin pidämme mitään juhlia tai illanistujaisia, ehkä ensi vuonna voisi pitää useammat? Tästä syystä meille on kertynyt useampi pullo skumppaa hyllyyn, joten hyvä syy avata yksi pullo vai mitä? :) Tässä nyt kuitenkin näitä ajatuksia vuodesta 2016:

Työpaikka - ura

Vuonna 2016 toivon löytäväni itselleni mieleisen ja haasteellisen työn. Toivoisin sen myös olevan uran kannalta hyvä vaihtoehto, vaikka en missään nimessä halua uraa laittaa perheen edelle. Toivon myös, että jos lähtö töihin tulee, saisimme mahdollisimman kivuttomasti soljumaan meidän arjen töineen ja päiväkoteineen, ilman että Alisa siitä kärsii.


Oma aika ja parisuhde

Nyt kun vauvavuosi on takana haluaisin, että pystyisimme Samulin kanssa antamaan entistä enemmän aikaa myös toisillemme. Vaikka olemmekin saaneet viettää usein aikaa myös kahdestaan haluaisin jatkossakin kiinnittää siihen huomiota, jotta parisuhteemme pysyy yhtä hyvänä kuin tähänkin asti.

Hyvä olo

Syksyllä onnistuin 2kk pitämään yllä elämäntaparemonttia, joka katkesi mun sairastumiseen ja jouluun. Syksyllä mun oli todella hyvä olla fyysisesti ja sen takia yritänkin jatkaa siitä mihin jäin. En varsinaisesti lupaa pudottaa painoa tms, haluan vain voida paremmin kokonaisvaltaisesti.


Perhe

Haluan myös vuonna 2016 kiinnittää huomiota meidän koko perheen hyvinvointiin. Yritän jälleen olla parempi äiti ja puoliso.

Blogi

Bloggailu on lähtenyt kivasti käyntiin ja tuonut uusia ulottuvuuksia. Ensi vuonna yritän parhaani mukaan kehittyä bloggaajana ja tuottaa entistä parempaa sisältöä. Heti tammikuun alkuun mulla onkin luvassa teille kivoja uutisia blogiin liittyen, mutta maltetaan odottaa niitä vielä hetki! :)


Mielenkiinnolla odotan myös missä esimerkiksi asumme ensi vuonna, ollanko löydetty oma koti vai asummeko vielä täällä? Tuoko kisakausi jotain positiivisia yllätyksiä? Millainen Alisa on vuoden päästä jolloin hän on jo yli 2-vuotias? Olenko jo ehtinyt hankkimaan silmälasit, jotta näkisin paremmin (kyllä, mulla voi ihan hyvin kestää tässä toinenkin vuosi. :D)

Katsotaan vuoden päästä olivatko nämä tyhjiä lupauksia tai turhia toiveita. Toivottavasti ei! Toisaalta asiat ovat tällä hetkellä oikein hyvällä tolalla, joten vaikka ensi vuonna ei suuria muutoksia tulisikaan, se ei haittaa. :)

Oikein hyvää vuodenvaihdetta kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)