keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Muutama lahja ja sananen lahjapolitiikasta

Nyt teitä pommitetaan joulujutuilla. Koitan kuitenkin keksiä välillä myös muita aiheita. Tällä hetkellä vaan tuntuu, että ajatukset pyörii paljon joulussa, koittakaa kestää. :)

Tänään vihdoin pääsimme Alisan kanssa liikkeelle. Suuntasimme aamulla heti MLL:n Perhekahvilaan Koivulaan. Tällä kertaa olikin runsaasti lapsia äiteineen liikkeellä. Ilmeisesti reilu viikon sairastelu ja kotona oleminen oli saanut aikaan sen, että Alisa roikkui ensimmäisen tunnin minun kaulassa, eikä oikein suostunut osallistumaan leikkiin. Onneksi sitten lopulta taas haluttiin jo leikkiä muidenkin kanssa. :) 

Kerhosta hyppäsimme bussiin ja lähdimme Skanssiin vähän lahja- ja korttitarvikeostoksille. Tällä kertaa meni vähän paremmin kuin viimeksi, löysin kaikki mitä olin suunnitellutkin ostavani. Joulukortit menevät taas hieman hilkulle, mutta onneksi suunnittelemani korttimalli on niin yksinkertainen, ettei siinä kestä edes tällä rähmäkäpälällä muutamaa tuntia kauempaa. Tosin edelleen on muistissa mun "helppo piparkakkukaupunki" episodi, joten...:D Mutta teen korteista vielä erikseen postauksen kunhan pääsen niiden pariin. :) Lahjaostoksille menemme vielä lauantaina Myllyyn Samulin kanssa. Saadaan shoppailla rauhassa, kun Alisa menee mummilaan hoitoon. Juuri vähän laskeskelin, että enää puuttuu vain viitisen lahjaa onneksi. Tosin kaksi lahjoista on vielä vähän mysteereitä, mutta eiköhän sitä jotain löydy kun päästään rauhassa kiertelemään kauppoihin.


Meillä on vähän sellainen lahjapolitiikka, että ostamme kaikille perheenjäsenillemme yhdet joululahjat. Joululahjojen arvo vaihtelee 10-40€ välillä. Yritän yleensä hankkia jotain tarpeellista tai käyttötavaraa, tilpehööriä kun löytyy varmaan kaikilta.  Tänä vuonna ajattelin lisäksi myös tehdä itse joululahjoja, todennäköisesti jotain syötävää. Ideoita on useita, katsotaan mikä/mitkä päätyy toteutukseen. :) Alisa saa meiltä tietenkin hieman useamman lahjan, todennäköisesti kolme tai neljä. Alisan paketeista paljastuu ainakin parkkitalo ja hieman vaatteita, jotain lelua olemme ajatelleet vielä kylkeen, mutta katsotaan. Alisa on kuitenkin aika pieni vielä, joten eipä hän osaa vielä kaivatakkaan mitään kovin kalliita ja erikoisia lahjoja. En muutenkaan tykkää ostamisen ilosta ostaa leluja Alisalle, koska eihän kuitenkaan leiki kuin muutamilla leluilla. Eniten hän tykkää leikkiä tyhjillä vessapaperihylsyillä. :D Luultavasti sitten kun Alisa on isompi, saa hän yhden isomman/kalliimman lahjan ja sitten muutaman pienemmän ja halvemman. Tiedän, että hän kuitenkin saa myös sukulaisilta paljon lahjoja, joten eiköhän hän pärjää. :)En voi paljastaa, mitä kaikkea tänään tuli ostettua koska lahjojen saajat kyllä lukevat tätä blogia. Osittain samasta syystä paketoinkin tänään ja aikaisemmin ostamani lahjat heti kun tulimme kotiin. Meille on kertynyt kauheat kasat lahjakasseja ja viime vuoden joulusta oli vielä lahjapaperia, joten päätin etten osta tänä vuonna lisää. En kuitenkaan voinut vastustaa Tigerissa tuota kulta-turkoosia paperia, joten se oli pakko ostaa. Muuten mennään vanhoilla.

En yleensä tykkää hirveästi kullasta ja punaisesta, mutta tänä jouluna ne ovat hiipineet meidän jouluun hopean rinnalle. Nähtävästi nämä värit ovat vallanneet myös joulupakettinikin, vaikken yleensä kovin paljoa kiinnitä huomiota onko antamieni lahjojen kääreitten värit harmoniassa keskenään...:D 

Joko on kaikki lahjat ostettu vai onko kaikki hankkimatta? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)