tiistai 29. joulukuuta 2015

2015 parhaat hetket vol. 1

2015 oli oikeinkin onnistunut vuosi. Elämä vakiintui ja lapsiperhe-elämä alkoi kunnolla pyöriä. Vastoinkäymisiä ja huonojakin hetkiä oli totta kai, mutta niistä selvittiin nopeasti ja hyviä hetkiä oli rutkasti enemmän. Käyn nyt läpi koko vuoden jokaisen kuukauden mukaan, kuvitus on osittan instagram ja facebook matskua. Jaoin postauksen kahteen osa, jotta siitä ei tulisi niin pitkä. Tässä siis jutut tammi-kesäkuulta. :)

TAMMIKUU

Alisa täytti 3kk ja heti alkuvuodesta lähdettiin käymään Espoossa mun kummitädillä. Äitikin oli mukana. Nähtiin myös mun serkkuja ja oli kiva reissu ja kiva nähdä sukulaisia. Liian harvoin tulee nähtyä etenkin nykyään kun kaikki on jakautunut niin laajalla alueelle. Lisäksi aloin käyttään instagramia viimein ja aktiivisesti tulee päiviteltyä edelleen. Tammikuussa kävimme myös Viking Grace laivalla ja todettiin se ihan hienoksi ja rauhalliseksi laivaksi. Tammikuussa tapahtui myös mun ensimmäinen hurahtaminen Mini Rodinin ja Gugguun lastenvaatteisiin ja sen jälkeen niitä onkin kertynyt kaappeihin aika monta, mut oon mä pieniäkin myynyt pois. :) Facebookin päivityksistä päätellen Alisa on sillonkin ollut ihan aikamoinen isin tyttö jo.
HELMIKUU

Kuun vaihteessa olin pitämässä vuoden ensimmäistä tulospalvelua virtuaalikisassa ja Alisa oli mummin luona hoidossa päivän. Alisa oli muutenkin oma aurinkoinen itsensä ja muistelisin, että kaikki meni aika helposti enkä liiemmin ollut väsynyt. Meidän piti aloittaa kisakausikin jo helmikuussa, käytiin jääradalla harjottelemassakin, mutta lopulta kisat peruttiin huonon jäätilanteen takia. Helmikuussa aloiteltiin Alisan kannssa myös kiinteiden maistelua ja tehtiin ryömimisharjoituksia. Vietettiin myös perheaikaa.
MAALISKUU

Mun 24v synttärit, jolloin Samuli yllätti mut hankkimalla lapsenvahdin salaa ja vei mut leffaan kattoon uusinta Kummelia. Alisalle myös puhkesi parit ensimmäiset hampaat ja ne teki muutamasta yöstä vähän levottomampia. Kerhoiltiin myös ahkerasti ja odoteltiin kevättä ja nautittiin keväisistä keleistä ja tehtiin pääsiäisjuttuja. Turussa on muuten se ihanaa, kun kevät tosiaan alkaa jo aika aikaisessa vaiheessa, mä ainakin saan hirveesti energiaa sillon. Kerhossa oli myös värikylpyä, mistä Alisa tykkäs hirveesti. Samoihin aikoihin Alisa oppi myös ryömimään. Maaliskuussa myös kokkailin aika paljon kaikkea uutta, välillä hyvällä menestyksellä ja välillä vähän huonommalla.
HUHTIKUU

Alisa täytti puolivuotta ja ihmettelin mihin se aika oikein menee ja ihmettelen edelleen. Ensimmäiset kisat alko lähestyyn ja ne piti Samulin välillä aika kiireisenä. Mä kävinkin ajamassa Kokemäellä ja Porissa, molemmista tuotiin pytyt kotiin ja erityisesti Kokemäen kisa anto paljon itseluottamusta ja kaikki vaikutti tosi hyvältä vielä sillon. Pidettiin Samulin kanssa myös välillä vähän kahdenkeskistä vapaa-aikaakin, mutta voimat oli sen verran kortilla, että käytettiin sekin aika pitkälle lepäämiseen. Kevätfiilistä toi myös Kyrön markkinat joissa käytiin Allun, anopin ja Samulin siskon ja kummipojan kanssa. Alisa sai myös ekan vappupallon ja siinä Hello Kitty pallossa on edelleen ilmat tallella, joten ens vuonna ei varmaan tarvi ostaa uutta..:DTOUKOKUU

Alkoi kisarintamalla synkkääkin synkemmin. Jos olisin tiennyt kuinka paljon se vaikutti tuleviin kisoihin ja muuhun niin en olis ajanut enää loppukautena, mutta oli miten oli suunta on ylöspäin. :) Toukokuussa tuli kyllä harrastettua aika paljon, varsinkin toimitsijahommissa, käytiin mm. Huittisissa, Härmässä ja Somerolla. Ehdittiin viettään myös aikaa kolmistaan muun muassa puistoissa ja teatterissa. Alisan painon hidas nousu stressas aika paljon ja pelkäsin aina mennä neuvolaan. Onneks ne ajat on jo takana ja nyt Alisa saa kasvaa ihan niinku kasvaa. :) Toukokuu lopetettiinkin sitten juhlavasti mun ja Samulin siskonjen ylioppilasjuhliin. :)KESÄKUU

Tehtiin Alisan kanssa pari roadtrippiä Kemiöön, jossa Alisan kummitäti oli kesätöissä. Käytiin myös tutkimuksissa, joissa todettiin, että Alisa on ihan terve ja kehittyy normaalisti, perinyt vaan isänsä kasvugeenit. Harrastettiin myös jonkin verran ja löydettiin uus asunto. Alettiin myös pakkaamaan jo omaisuutta kasaan ja hävittämään ylimääräistä tavaraa. Kesäkuun päätti reissu Linnanmäelle, joka oli kyllä yksi kesän parhaita päiviä! Me saatiin Samulin kanssa kiertää laitteita ja Alisakin pääsi useampaan laitteiseen ja tykkäs myös, hurjapää kun on. :D


Tässäpä tää eka osuus, olipa kiva käydä kuvia ja tapahtumia läpi, moni juttu oli jo päässyt unohtumaan. Toinen osa ilmestynee pian! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)