tiistai 29. joulukuuta 2015

Ajatuksia loppuvuodesta

Mitä meille kuuluu loppuvuoteen? Tässä postauksessa kirjoitan hieman lähipäivien kuulumisia ja tulevien päivien suunnitelmia. Tapaninpäivänä olimme tosiaankin vain kotona. Ulkoilimme hieman ja siltä reissulta ovat tämän postauksen kuvatkin, ei kyllä kovin jouluiselta näytä pihalla. Saimme sopivasti syötyä kaikki jouluruoatkin pois. Alisan lemppareiksi muodostuivat peruna- ja bataattilaatikot, lihapullat, riisipuuro ja joululimppu. Olen kyllä tosi yllättynyt siitä, miten hyvin jouluruoka hänelle maittoi. Sunnuntaina olimme Viialassa syömässä vanhempieni luona ja myös tätini ja mummuni tulivat kahvilla käymään, oli kiva nähdä pitkästä aikaa. Illalla jätimmekin Alisan vanhempieni luokse ja lähdimme itse takaisin Turkua kohden. Alisa jäi siis muuten vaan mummilaan "lomailemaan". Matkalla poikkesimme myös anoppilassa pikaisesti kahvit juomassa.Maanantaina Samulin oli mentävä töihin ja mulla oli vapaapäivä. Oli oikeastaan melko tylsää olla ilman Alisaa, en oikein tiennyt mitä olisi pitänyt tehdä. Kiersin yhden lemppari kirppikseni läpi ja löysinkin Alisalle muutaman uuden vaatteen. Lastenkirppis Seesam on kyllä paras kirppis täällä. Nytkin löysin Alisalle Mini Rodinin pipon 4€ sekä H&M hameen 1€. Olin samaa hametta katsellut vähän aikaa sitten kaupassa, mutta en löytänyt sopivaa kokoa, joten kiva että löytyi uudenveroisena kirppikseltä. Esittelen ostokset erillisessä postauksessa kunhan saan itselleni vielä yhdet toiset vaatteet, jotka tilasin netistä, vaikka vähän harmittaa kun he laittoivat viestiä, että juuri se paita jota olin eniten odottanut olikin päässyt loppumaan. Illalla myös Samulin siskonpoikaa, joka on samalla Samulin kummipoika. Näimme myös heidän uuden asuntonsa, joka on ihanassa vanhassa puutalossa.


Tänään Alisa tuleekin onneksi jo päivällä kotiin, on kauhea ikävä jo! Aamupäivän keskityin aika pitkälle blogijuttuihin ja loppuvuoden postauksiin. Katsotaan mitä kaikkea on luvassa. :)Tämä loppuvuosi menee todennäköisesti ihan kotosalla. Samuli käy päivät töissä ja me Alisan kanssa touhuillaan kotona. Uudenvuodenaattoksi on jo nakit ja perunasalaatit ostettu. Ajattelimme olla vain kotona Alisan kanssa ja tuskin hankimme rakettejakaan. Jos haluamme nähdä ilotulituksen, menemme Kupittaalle lastentapahtumaan kuudelta, siellä on kuulemma hieno ilotulitus. Itse en oikein raketeista välitä, enkä usko Alisankaan niistä kovin innostuvan. :)

Tämmöstä aika arkista puuhaa meillä tällä hetkellä. Ihan kiva kyllä kaiken jouluhöösäämisen jälkeen. Tarkoituksena olisi vielä käydä läpi ainakin vuoden 2015 parhaat hetket ja ajatukset vuodesta 2016, joten palataan asiaan! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)