lauantai 5. joulukuuta 2015

Joululahjavinkkejä miehille

Otetaan seuraavaksi käsittelyyn miesten joululahjat. Jätin naisten joululahjavinkit viimeiseksi, koska miehet tunnetusti on niitä mattimyöhäsiä, jotka käy ostamassa lahjat aikasintaan jouluviikolla. :) Nämä vinkit on sinällään käypäsiä melkeinpä kenelle tahansa miespuoleiselle.
Monet miehet tunnetusti tykkäävät pelailla pelikonsoleilla, joten valitsin tähän vinkkilistaan PlayStation 4 pelikonsolin. Tämän pleikkarin saa myös tyylikkään valkoisena ainaisen mustan sijaan. Pleikkarin kylkeen vielä joku kiva peli niin joulunpyhät saa olla rauhassa kun mies pelaa. ;)

Meillä ainakin tykätään pitää kotona farkkujen sijasta collegehousuja, joten nämä Puma Fun Sweat Pantsit olisivat tarpeellinen juttu pukinkonttiin.

Myös rannekello on tarpeellinen ja ajaton lahja miehelle. Valitsin tähän tyylikkään GANT:in kellon, joka mielestäni sopii niin nuorelle, kuin vähän varttuneemmallekin miehelle. 

Miehillä tuntuu sukkia kuluvan aikamoista kyytiä, joten paketti uusia sukkia ei olisi ollenkaan huono vaihtoehto. Minä valitsin tällä kertaa mustia lyhytvartisia Niken urheilusukkia.

Mitä sitten ostaa miehelle, jolla on jo vähän kaikkea. No radio-ohjattava mönkijä tietysti! Eikö miehet aina tykkää näistä härveleistä, niin pienet kun isotkin. :)

Hassunhauskat printtipaidat ovat aina hupaisia lahjoja. Esimerkiksi vaikka tämä H&M koiratonttu t-paita.

Toivottavasti näistä saitte edes jotain vinkkiä, jos lahjat on vielä ostamatta. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)