maanantai 14. joulukuuta 2015

Viikonlopun kuulumisia ja uusi kamera

Heipparallaa vaan kaikille. Viikonloppu meni taas hujauksessa ja jälleen on maanantai. Meillä oli tänä viikonloppuna suunnitelmissa hoitaa lahjaostokset loppuun ja siinä onnistuttiinkin. Samulilla oli lauantaina vielä työpäivä, joten veinkin hänet lauantaina töihin, jonka jälkeen lähdettiin Alisan kanssa ajamaan kohti Viialaa ja mummilaa. Alisa jäi mummin luo yöksi "auttamaan" jouluaskareissa. Ja suuri apu oli varmaan ollutkin, ainakin pipareiden leivonnassa. Näin ihania kuvia ainakin oli saatu aikaiseksi. :)


Tässä kuvassa Alisa näyttää ihan aidolta tontulta kun on oikein pyöreät ja punaiset posket. :D

Ja jos mietitte kenelle Alisa noin hymyilee, niin Sanni-tädin mieshän se siellä. :)

Kun olin jättänyt Alisan mummin luo, lähdin ajamaan takaisin kohti Turkua, jotta ehtisin hakemaan Samulin kun hän pääsee töistä. Lahjaostoksille suunntattiin IKEA:an ja Myllyyn ja molemmissa piisasi porukkaa. Lahjaostokset sujuivat muuten suunnitelmien mukaan, paitsi parkkitaloa ei Alisalle löytynyt. Löysimme vain muovisia ja itse olisin halunnut puisen. Päädyimme sitten vaihtamaan lahjaa ja uskon, että Alisa pitää myös tästä. :) En ollutkaan vielä käynyt uudistuneessa Myllyssä ja olihan se hieno ja entistä isompi paikka. Onneksi olimme Samulin kanssa kaksin, rattaiden kanssa olis kyllä mennyt hermo siinä ruuhkassa. Lahjaostosten jälkeen hengähdimme hieman kotosalla kunnes lähdimme keskustaan viettämään vapaailtaa kerrankin. :)


Sunnuntaina Vaari ja Sanni toivat Alisan kotiin, koska isälläni oli muutakin asiaa Turkuun. Samuli lähtikin hänen kanssaan asioille ja Sanni jäi mun ja Alisan kanssa meille. Sanni toi mulle oman järjestelmäkameransa lainaan, koska sille ei ole niin paljoa käyttöä heillä tällä hetkellä. :) Kamera on Nikon D5100 ja kyllä sillä ihan kivoja kuvia saa amatöörikin. Odotan jo innolla kun pääsen paremmin testailemaan ja harjoittelemaan kunnon valossa millaisia kuvia saan aikaan. Oon jokusen kurssin opetellut valokuvaamista yläasteella ja ammattikorkeakoulussa, mutta ihan amatööri oon kyllä. Katsotaan mitä saan aikaiseksi pienellä treenillä. :)


Ilta vietettiinkin sitten perheen kesken, lähinnä leikkien ja telkkaria katsoen. 
Tämmöinen viikonloppu meillä tällä kertaa, nyt alkaa sitten viimeiset rutistukset ennen joulua. Vielä kun tietäisi, mistä oikein aloittaisi valmistelut. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)