keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Joululahjavinkkejä naisille

Vinkkisarjan viimeinen postaus, eli joululahjavinkkejä tyttöystävälle, siskolle, äidille, kaverille tai kenelle tahansa naispuoliselle.1. Kodinkone. Vaikka joku saattaisi pitää hölmönä kodinkoneen ostamista, niin itse ainakin kotiäitinä olen monesti haaveillut esimerkiksi tästä Electroluxin varsi-imuri. Ah kuinka helppoa olisikaan ottaa vain tämä esille ja puhdistaa taaperon syöttötuolin vierestä kaikki muruset. Meillä juuri keittiössä tarvittaisiin tällaista. Sotkua ja murusia tulee, mutta aina ei jaksaisi raahata sitä kunnon imuria paikalle. 

2. Talvea kohden huomaan joutuvani rasvaamaan ihoa jatkuvasti ja erityisesti kasvot ovat kuivat. Kunnon kasvovoide voisikin olla tarpeellinen lahja monelle. Itse valitsin tähän postaukseen Cliniquen voiteen, joka on tarkoitettu kuivalle iholle.

3. Festariliput olisivat myös mieleinen lahja. Itse voisin haluta liput esimerkiksi Provinssiin, missä ensi kesänä esiintyy Rammstein ja olemme Samulin kanssa suunnitelleet sinne lähtemistä ainakin yhdeksi päiväksi. Festarilippuja ostaessa kannattaa kuitenkin varmistua, että lahjan saaja on halukas lähtemään festareille. Näin aikaisin on tietysti vielä hieman hankalaa ostaa lippua vain yhdelle tietylle päivälle, koska päiväkohtaisia esiintymisaikatauluja ei ole julkaistu vielä, mutta toki jos lähtee koko viikonlopuksi. Myös liput suosikkiesiintyjän keikalle voisivat olla erinomainen vaihtoehto. :)

4. Uudet kodintavarat ovat yleensä myös melko varma lahja. Esimerkiksi nämä kauniit H&M Homen kylpypyyhkeet

5. Lukevalle naiselle kirjalahja on toimiva. Itse pidän erityisesti dekkareista ja jännityskirjoista. Itselleni olisinkin valinnut tämän Millenium-trilogiaan pohjautuvan David Lagercrantzin Se mikä ei tapa -kirjan. Tykkäsin aikoinaan Millenium-trilogiasta, joten sen pohjalta tämä kirja voisi olla kiinnostava jatko-osa.

6. Lempisuklaata on myös aina kiva saada lahjaksi. Oma ehdoton lempparini on Julia-karkit ja saankin niitä aina useamman rasian lahjaksi. Oma lahjaennätykseni on muutama vuosi sitten 6 laatikkoa ja kaikki taisi kyllä tulla syötyä. Tuskin kyllästyn niihin ikinä. :)

Tässäpä näitä vinkkejä, toivottavasti näistä olisi taas jotain apua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)