keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Ekat pikkujoulut!

Tällä kertaa aika kuvapainotteinen postaus. Tänään taaperovekaralla olikin jännä päivä, koska vietettiin hänen ensimmäisiä pikkujoulujaan. Ollaan vuoden verran käyty MLL Koivulan perhekahvilassa, johon voit tutustua paremmin TÄÄLLÄ! Perhekahvilalla on paljon kaikennäköistä ohjelmaa ja jonkin verran tapahtumia. Tänään vuorossa olikin siis lasten pikkujoulut. Monta pientä suloista tonttua saapui aamulla paikalle ja joululaulut soivat taustalla. Tarjolla oli muun muassa glögiä, pipareita, joulutorttuja ja hedelmiä.


Myös joulupukki vieraili paikalla ja jakoi pienet lahjat jokaiselle. Alisa, joka edellisen kerran joulupukin nähdessään huusi ja itki lähes hysteerisesti, katseli tällä kertaa rauhallisena pukkia, vaikkei syliin uskaltautunutkaan. Tämä tapaaminen joulupukin kanssa riittää varmaan tälle vuodelle. En usko, että meillä pukkia käy aattona, ei taida Alisa vielä oikein ymmärtää sen päälle.


Vaikkei tämä mikään muotiblogi ole, niin sujautetaan väliin mutsinkin pikkujoululook, jonka yläosana oli tällä kertaa Zaran kultaraitainen poolopaita. Perjantaina onkin sitten luvassa perhekahvilan aikuisten pikkujoulut, sillon lapset jäävät kotiin. :)


Mutsityyli. Paita:Zara ja sulkakorvakorut: H&M


Muokkasin muuten vähän mun kuvien kokoa ja blogin leveyksiä, jos on huonompi kuin ennen niin jätäthän kommenttia. Ja toinen asia vielä, poistin Google+ kommentit käytöstä, jotta kaikki voisivat kommentoida blogia, anteeksi teille joiden kommentit nyt tämän muutoksen myötä poistuivat. Toivottavasti kuitenkin ehditte lukea vastaukseni niihin. Yritän parhaani mukaan luoda lukijaystävällisempää blogia. :)Joko teillä on ollut monet pikkujoulut ja monetko vielä edessä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)