sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Kevätfiiliksiä

Muhun iski tänään kauhea kevätfiilis. Osansa on varmaan noilla ihanilla keltaisilla tulppaaneilla, jotka kauppareissulta ostin. Keltaisesta tulikin meidän tämän kevään sisustusväri. Tarkoitus oli tästä postauksesta tehdä hyvän mielen väripläjäys, mutta yksi pieni negatiivinen asia lipsahti mukaan näppäimistöltäni, mutta siitä voitte lukea alempaa. Tässä siis taas perinteinen viikonlopun kuvapostaus.

Lauantaina Samulilla oli lyhyt työpäivä ja me lähdimme kaupungille Alisan kanssa siksi aikaa. Kävimme kierroksella Lasten Seesamissa, josta tällä kertaa tarttui mukaan sisätossut ja Nextin leggingsit. Alisalla on ollut pienempänä samat leggarit harmaana, joten oli hauska ostaa nämä tilalle. Nextiä meiltä löytyy harmittavan vähän, vaikka malliltaan ne ovat juuri sopivia hoikalle Alisalle.


Kirpputoreilun jälkeen menimme Alisan kanssa taas Leaf-areenalle Mehukattimaailmaan. Huomasin Alisan kehittyneen edelliskerrasta todella paljon, sillä nyt hän oli oppinut laskemaan liukumäestäkin oikein. Viimeksi mentiin yleensä mahallaan jalat edellä. Myös kiipeily ja muut sujuivat entistäkin paremmin. Musta noi pallomerikuvat on niin ihanan värikkäitä! Ja Alisan tukka oli koko reissun sähköinen ja pystyssä. Meillä kuluikin aika nopsaan ja huomaamatta oltiin vietetty kolme tuntia leikkipuistossa. Sen jälkeen olikin aika lähteä hakemaan isiä töistä. 





Jouduttiinkin hetki odottelemaan ja nappasin itsestäni tällaisen aurinkoisen autokuvan. Päivä oli kyllä kaunis ja aurinkoinen, mutta Mehukattimaailmassa seikkailu vei meidän voimat, joten loppupäivä menikin vain kotona puuhastellen ja loikoillen.


Olimme jo lauantaisella kauppareissulla sopineet, että sunnuntaina tehdään kotona kunnon brunssi, johon jokainen saa toivoa omia lemppareitaan. Samulin toive oli pekoni, Alisan "toive" oli banaanivohvelit ja itse toivoin croissantteja. Muutenkin brunssin teemana oli kevät ja keltainen. Kivoja juttuja sainkin meille luotua, vaikkei mitään kovin kummoisia raaka-aineita hankittu tätä varten. Vatsat saatiin täyteen, mutta ruokakaan ei tarvinnut heittää meneen.



Tarjolla oli myös vähän terveellisempiäkin juttuja, kuten smoothieta, hedelmiä ja juuri niitä herkullisia banaanivohveleita, jotka eivät kyllä tarvitse yhtään sokeria tai mitään. Olemme nyt myös Samulin kanssa aloittaneet syömään monivitamiinia ja itsekin olen koittanut kiinnittää ruokavalioon huomiota ja tällä hetkellä ainakin olo tuntuu jo hieman pirteämmältä. Odotukset ovat positiivisia! :)



Brunssin jälkeen kyselin vähän, että mitä muruset haluaisivat tänään tehdä ja toive oli: "voidaanko vaan olla?" Ja sitä onkin noudatettu, on oltu vaan ja levätty. Itse innostuin vähän sisustelemaan ja tuo viime viikonloppuna saamani kulho saa nyt toimia hedelmäkulhona. Lisäksi vaihtelin vähän meidän sisustusjuttujen paikkoja ja tuo Tigerista ostettu satiininauha pääsi piristämään yhtä lyhtyä. Aika halpaa tuo nauha muuten, kahdella eurolla sai rullallisen. :)



Innostuin sisustamisesta sen verran, että tilasin yhdestä nettikaupasta vähän uusia keltaisia juttuja. Muistin saaneni tekstiviestillä alekoodinkin kyseiseen kauppaan viikolla: alehinnoista vielä -50%. Oli siis aika hyvä tarjous. Kurja juttu olikin sitten se, että vaikkei viestissä sitä lukenut niin ilmeisesti se koodi ei sitten käynytkään kaikkiin tuotteisiin, en sitä sitten saanut toimimaan. Luinkin netistä, että muillakin on ollut samanlaisia ongelmia, koska yrityksen mainonta on hieman harhaanjohtavaa.. Juu, hieman...

Hetken aikaa harmitti niin paljon, että meinasin heivata koko tilauksen. Päädyin kuitenkin valkkaamaan parhaat aletuotteet ostoskoriin ja eipä niistä suurta laskua onneksi kertynyt. Esittelen varmaan uudet jutut teille viikolla kunhan saan ne käsiini. :) Aika tekopyhää saarnata edellisessä postauksessa kulutushysteriasta ja sitten itse menen heti shoppailemaan. :D Heh, no tosiaan, ei kovin suuria ostoksia sitten tullut tehtyä, joten toivottavasti annatte anteeksi. :)

Ajattelimme tänään ehkä mennä vielä tuohon läheiselle koululle Lasten liikunnan ihmemaahan, josta voitte lukea tarkemmin Kotona ja kaupungilla -blogista. Huomenna Alisa menee mamman ja papan luokse yöksi, sillä mulla on tiistaina eräs todella kiva blogijuttu, siitä saatte varmasti kuulla myöhemmin!

Ihanaa sunnuntaita! <3

4 kommenttia:

  1. On kyllä todella ihanan keväinen kattaus! Piristäviä kuvia! Oli kiva nähdä teidätkin Lasten liikunnan ihmemaassa, toivottavasti Alisa tykkäsi! Meillä tuli huuto, kun piti lähteä pois...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Alisa tykkäsi kyllä ja takuulla tullaan toistekin kunhan vaan ollaan kotona! :)

      Poista
  2. Oi, tuo Tanssi-kulho on niin kaunis. Samoin teidän kattaus. Ihanan aurinkoinen! :)

    VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)