torstai 7. tammikuuta 2016

Helppo iltapala ruispaloista

Tiistai-iltana meillä tietenkin katseltiin pikkuleijonien loppuottelua, valmistin meille helpon iltapalan ruispaloista. Tää vois olla terveellisempi versio lämpimistä voileivistä, mutta tämä meidän versio ei kyllä kaikkine juustoineen ja majoneeseineen ollut kovin terveellinen vaihtoehto. Ei ehkä otollisinta aikaa tämä vuodenvaihde näille mun reseptivinkeille, mutta tässä teille nyt kuitenkin rukiiset tomaatti-mozzarella leivät. :)

 Tarvitset:

4kpl ruispaloja
2 tomaattia
1/2 punasipuli
3 marinoitua valkosipulin kynttä
1 pkt mozzarellaa
1dl juustoraastetta
aiolia
ketsuppia
mustapippuria


Eli levitetään ruispalat uunipellille ja voidellaan ketsupilla. Sitten vain täyttämään, eli itse laitoin pohjalle juustoraastetta, tomaatin siivuja, punasipulia ja valkosipulia. Sitten päälle aioli ja paksut viipaleet mozzarellaa sekä vähän vielä juustoraastetta. Mausteeksi rouhin mustapippuria myllystä.



225 astetta ja noin 10 minuuttia, riippuen uunista. Juustoiset ruisleivät on valmiina syötäväksi! :) Tän vois myös toteuttaa vielä enemmän pitsan muodossa ja silloinkin syöminen on tosi iisiä, kun pitsa on valmiina paloina. Tää on meillä yleensä semmonen iltapala, johon löytyy aineet melkein aina. Ja tästä voi tosiaan omilla valinnoilla tehdä hieman kevyemmänkin version. Multa se ei vaan vissiin onnistu, kun aina tulee näin tuhteja. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)