lauantai 2. tammikuuta 2016

Uusi hiustyyli kotikonstein

Olen tässä jo jonkin aikaa tuskaillut mun hiusten kanssa. Ne ovat olleet aivan ylikasvaneet ja mallittomat pitkän aikaa. En edes kehtaa tunnustaa koska olen viimeksi käynyt kampaajalla, olen viimeisen vuoden aikana tyytynyt vain vähän leikkaamaan latvoja itsekseni kotona. Mutta eilen törmäsin videoon Napsahduksia blogissa, jonka jälkeen päätin itse uudistaa kuontaloani.

Mulla on sinänsä aika rento suhtautumien mun hiuksiin, koska ne kasvaa ihan älytöntä vauhtia niin en vierasta pientä lyhennystä sillon tällöin. Videon ja kommenttikentän vinkeillä sain itselleni kivan kerroksittain leikatun tukan! Tämä keino toimii parhaiten pitkille ja paksuille hiuksille, sillä niissä leikkausjälki ei ole niin tarkkaa. Ja mitä tarvitset tämän tukan taikomiseen? Keittiösakset, hiuslenkin ja harjan. Itse käytin lisäksi vielä kynsisaksia latvojen rikkomiseen, jottei niissä niin paljoa näkyisi leikkausjäljet. Toki niissä edelleen vähän näkyy, mutta itseäni ei häiritse ja kuulemma ensimmäisen pesun jälkeen jäljet häviävät entisestään. Videosta poiketen itse leikkasin vähän kerrallaan, jotta pystyin tarkkailemaan hiuksen mittaa. Nyt hiukset saa vielä hyvin ponnarille, mutta malli on ihanan kevyt ja ei roiku raskaana pitkin kasvoja.

Lähtötilanne:

Ylikasvanut, raskas ja tasapituinen tukka ulottui noin puoleen selkään, sitä ei saanut juurikaan muotoiltua ja aukikin se oli hirveä.


Sitten hiukset ponihännälle ja eikun leikkamaan! Leikkasin varmaan noin 5-7cm pois.


Ja lopputulos miellyttää! Ei mikään järjettömän suuri muutos, mutta sai koko tukan näyttämään heti terveemmältä ja paremmin voivalta. :)


 Suosittelen kaikille rohkeille! :)

8 kommenttia:

 1. Tulipa kivat! Voiks tosiaa olla noin helppo homma, uskaltaiskohan itsekin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tietty! :D Oli oikeesti aika iisi juttu. :)

   Poista
 2. Testasin saman, toimii :D kivat tuli sullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, tykkään kyllä itekin..:) Aion tehdä näin toistekin...:D

   Poista
 3. No hienot tuli :D <3 Joskus kannattaa vähän repäistä, hihii :D

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti! Kiitos sulle vinkistä! :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään paljon kyllä itsekin! :)

   Poista

Jätä toki kommenttia! :)