torstai 7. tammikuuta 2016

Loppiaisen touhuja

Loppiainen katkaisi kivasti taas yhden arkiviikon ja meillä sitä vietettiikin kotona vieraita kestitessä. Äitini ja siskoni miehineen olivat meillä käymässä päiväseltään. Aamulla kuitenkin ikuistettiin Samulin kanssa mun rento pakkaspäivän kotiasu. Meillä ei asunnossa ole ihan järjettömän lämmin ja itse olen melkoinen vilukissa, joten nuo Hilfigerin pitkät villasukat on ihan pelastus ohuiden leggingsien kanssa. Paksuja farkkuja kun en tykkää oikein pitää kotona. :) Mulla on muuten vielä hieman totuttelua tuossa kameran edessä olossa, mutta toisaalta noi meidän kuvailuhetket on aina aika hauskoja, joten ehkä joudutte jatkossakin näitä kuvia katseleen. :DPyysin aikaisemmin viikolla siskoani vilkaisemaan, olisko hänellä jotain käyttökelpoisia vaatteita mulle, joita hän ei enää käytä. Ajattelin, että hän tuo yhden-kaksi paitaa tullessaan, mutta mitä vielä! Sain IKEA:n kassillisen vaatteita, jotka oli kaiken lisäksi erittäin hyvässä kunnossa ja mulle sopivia. Tuli siis päivitettyä munkin vaatekaappia tälle vuosikymmenelle, olen meinaan tosi laiska ostamaan itselleni vaatteita. Onnea on sisko jolla on liian paljon vaatteita! :D


Leivoin aamulla myös pellillisen Kolakeksejä kahvin kanssa tarjottavaksi ja hyvinhän ne vieraisiin upposi. Ja leipojaankin. ;)


Alisan jäädessä isin kanssa päiväunille me suuntasimme äitini ja siskoni kanssa jälleen Lasten Seesamiin kirppiskierrokselle. Tällä kertaa en ihan hirveesti tehnyt löytöjä, vain tuon limenvihreän Benettonin collegepaidan ja lisäksi itselleni Polarn o. pyretin raidallisen keittiöpyyhkeen. Äitini osti Alisalle pussillisen junaradan osia, joita meiltä löytyi jo ennestään jonkinverran, mutta nyt saadaan rakennettua vaikka millaisia ratoja. Lisäksi mukaan tarttui pari lastenkirjaa.

Loppuilta rakenneltiinkin sitten junarataa ja paijattiin siskoni Helmi-koiraa. Viimeisenä vielä kun vieraat olivat lähdössä, Alisa antoi halit Helmille. Alisa on kovin eläinrakas ja onneksi meillä on lähipiirissä paljon eläimiä, joihin on totuttu pienestä asti. Alisa myös käsittelee eläimiä yllättävän hellästi ja rauhallisesti, eikä revi tai muuta.

Nyt vielä pari päivää arkista aherrusta ja on taas viikonloppu.
Tällainen loppiainen meillä, kuis teillä? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)