lauantai 30. tammikuuta 2016

Kevättä kotiin

Nyt tulee poikkeuksellisesti toinen ostospostaus peräkkäin, mutta en vaan malttanut olla esittelemättä meidän uusia keväisiä juttuja. :) Muutama postaus takaperin kerroinkin teille, että tilasin muutaman pienen sisustusjutun piristämään meidän kotia. Vaikka ollaan keskellä talvea, en voi sille mitään, että joka vuosi joulun jälkeen mulle tulee tarve sisustaa keväisemmin.

Pienillä jutuilla voi olla suuria vaikutuksia. Tuntuu, että meidän koko kodin ilme on muuttunut. Meillä sisustetaan pienellä budjetilla ja monet kalusteista on saatu, ostettu käytettynä tai Ikeasta. En ole mikään pelkän valkoisen ystävä vaan tykkään myös väreistä. Monet kalusteet meillä on kuitenkin tummia/mustia, mutta niitä haluaisin uusia osittain valkoiseksi. Esimerkiksi valkoinen tv-taso on ostoslistalla. Olohuoneemme on aika pimeä päivälläkin, eivätkä tummat kalusteet kauheesti tuo lisää valoa.

Tilasin sohvalle kaksi kirkkaankeltaista tyynyä ja lisäksi tuon harmaan tekstityynyn. Siirsin myös raidallisen tyynyn Alisan huoneesta sohvalle ja kappas, heti tuli paljon pirteempi sohva! :) Lisäksi siirsin olohuoneen pöydälle tulppaanikimpun sekä keltaiset kynttilät. Itse pidän tästä pienestä muutoksesta ja mielestäni se lisäsi olohuoneen viihtyisyyttä huomattavasti.Alisan huonetta koristaa nyt kaksi pientä kettupatsasta. Kun Alisa ei ollut vielä syntynyt, kutsuimme häntä ketuksi. Vitsailimme joskus alkuraskauden aikana, ettemme kasvata vauvasta tyttöä tai poikaa vaan ketun ja hän saa itse päättää sitten isompana mikä hän on, niimpä kutsuimme häntä sitten ketuksi. :D Raskausaikana yritin etsiä kaikenlaisia tavaroita ja vaatteita kettukuosilla, silloin niitä oli todella vähän saatavilla. Kettukuosit tulivat sitten vuotta myöhemmin muotiin tietenkin. :D


Toinen piristystä kaivannut huone kodissamme oli kylpyhuone. Ennen siellä oli kaikki harmaata ja melko tylsää. Halusin tuoda kylppäriin piristystä turkoosista. Uusi suihkuverho ja matto eivät valitettavasti meidän kylppärin keltaisessa valossa suostuneet kuvissa näyttämään niin turkooseilta kuin ne luonnossa ovat. Tai ehkä voisi sanoa, että ne ovat vedenvihreitä. Mulla sattui olemaan ennestään jo sopivan värisiä kivituikkuja. Alisan kylpymuumit myös kököttävät ammeen reunalla valmiina sujahtamaan kylpyyn. :)En voinut vastustaa keltaista pellavakaitaliinaa vaikkei se kaikista käytännöllisin ole taaperon kanssa. Onneksi sen saa kuitenkin taittettua pois tieltä kun Alisa ruokailee. Keittiömme on mustavalkoinen, joten keltainen piristää sitä kivasti.Tämän valkoisen kimpun sain tiistain bloggaajapäivästä Kukka Fiorilta. Osa kukista on vielä nupullaan, joten saadaan nauttia tästä kimpusta pitkään.


Eihän meidän koti mikään sisustuslehden üüüber tyylikäs ja prikulleen mietitty koti ole, mutta se on meidän koti ja me viihdytään täällä kotoisissa tunnelmissa. :) Koska meillä on suurella todennäköisyydellä muutto edessä kesällä, hirveästi en enää täällä kodissa viitsi sisustella. Alisan huoneeseen tekisi mieli laittaa minttua keltaisen ja mustavalkoisen rinnalle, sain inspiraatiota yhdestä kuvasta. Katsotaan löydänkö sinne jotain pientä kivaa. :)

Tällaisia uusia sisustusjuttuja meillä. Ootteko te jo laittaneet esille keväisiä sisustusjuttuja vai oonko mä ainoa hoopo? :)


4 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä :) mä tykkään kanssa väreistä sisustuksessa ♡ toi kulho on super ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Haluisin kerätä lisää tota sarjaa, oon niin ihastunut siihen kanssa. :)

   Poista
 2. Ihanan keväistä:) meillä on kyllä kans wc semmonen joka tarvis vähän jotakin uutta, se on niin ahdas ja täynnä tavaraa ettei oikeen tiä mitä sille tekis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Noi vessat tuppaa kyllä lapsiperheissä aina täyttymään kaikesta tavarasta..:)

   Poista

Jätä toki kommenttia! :)