tiistai 5. tammikuuta 2016

Yhteistyö Pikkune.fi + arvontamuistutus

*Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Pikkune.fi kanssa*


Kerroin teille muutama päivä sitten, että olen aloittanut yhteistyön Pikkune.fi verkkokaupan kanssa. Pikkune.fi on tuore vuonna 2015 perustettu lastenvaatteita ja -tarvikkeita tarjoava yritys. Pikkune.fi poikkeaa tavallisista verkkokaupoista sillä, että pääosa tuotevalikoimasta on käytettyä, mutta hyväkuntoista tavaraa. Mukana on toki jonkinverran myös uutta tavaraa. Nettisivuilla on myös hyvin jaoteltu vaatteita ja tarvikkeita omiin kategorioihinsa ja yksittäisten vaatteiden lisäksi tarjolla on valmiita asukokonaisuuksia ja paketteja. Itseäni yrityksessä kiehtoo juuri kierrätys ja ekologisuus, ostanhan itsekin valtaosan lastenvaatteista käytettynä live- ja facebook-kirpputoreilta. 


Itse olen kuitenkin melko laiska kiertämään kirpputoreja, joten tällainen käytettyjen vaatteiden nettikauppa on loistava vaihtoehto shoppailuun. On myös luotettavampaa ostaa virallisen nettikaupan kautta, kun vaikka Facebookin kautta. Nykyään saa jatkuvasti lukea, kuinka joku on tullut huijatuksi juuri Facebookin kirpputoripalstoilla, siksi olenkin itse vähentänyt ostoksia sitä kautta. Pikkune.fi käy myös tarkasti läpi tuotteiden kunnon, jotta asiakas saa mahdollisimman totuudenmukaisen kuvauksen tuotteista ja pettymyksiltä vältytään. Huomaa, että nettisivuilta löytyy myös poistotuotteita alle 1€, jotka yleensä on pikkuvikaisia, mutta edelleen oikein käyttökelpoisia. Muutenkin nettikaupan hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset live- ja facebook-kirppiksiin verrattuna. Lisäksi saat tuotteet valmiiksi pestyinä kotiovelle toimitettuna, aika hyvää palvelua. :)


Itse valitsin Alisalle nettikaupan valikoimista ihanan pitsisen pannan. Alisalla on ollut vauvasta asti paljon hiuksia ja pannalla ne saa edes jotenkin kuriin. Siksipä tämä suloinen pitsipanta on ihana lisä kokoelmiin ja sopii hyvin monien erityylisten vaatteiden kanssa. Rusettipantaa voi myös käyttää parilla eri tavalla, rusetti voi olla vaikka keskellä tai sivulla. Nettikaupasta löytyy myös muita ihania hiuspantoja.Kokosin teille muutaman oman lempparini nettikaupan valikoimista:

  1. Valkoinen tähtipipo (TÄSTÄ!) Supersöpö pipo 0-36kk. Sopii mun mielestä hyvin tytölle sekä pojalle. 
  2. Ihana viiksi snapback (TÄSTÄ!) Säädettävän koon ansiosta pitkäikäinen, menee noin 1-5 vuotiaalle, siitä paljon plussaa. Kun näin tän niin päätin, et ens kesäks Alisalle on pakko hommata lippis, onhan toi nyt hurjan cool! 
  3. Suloinen ruokalappu (TÄSTÄ!) Tää ois niin magee pienelle herrasmiehelle tai -naiselle, mut en kyllä antais syödä toi päällä esim. porkkanaa, ettei vaan tulis mitään tahroja. :D
  4. Minirokkarille sopiva potkupuku (TÄSTÄ!) Vähänkö pähee!
  5. Tässä olis söpöstelysetti, johon kuuluu Lindexin body ja ja Kappahl Newbie mekko (TÄSTÄ!) Mä tykkäsin käyttää Alisalla vauvana juuri noita Newbien vaatteita, koska ne on niin söpöjä ja materiaali on puuvillaa, joka tuntuu miellyttävältä iholla.
  6. Lisää Newbiee, nimittäin puuvillaiset housut (TÄSTÄ!) Mukavat ja hyvännäköiset päällä. 
  7. Viimeisenä vielä toinen söpöilysetti, johon kuuluu farkkumekko ja panta (TÄSTÄ!) Hempeä setti vähän isommalle lapselle ja mekossakin on ihana tyllihelma. 

Muistutuksena vielä Pikkune.fi arvonnat, joihin kannattaa käydä osallistumassa:

Instagramissa tykkäämällä  kuvasta, voit osallistua lahjakortin arvontaan. Voittaja julkaistaan 15.1, joten käykäähän tykkäämässä, kuvaan pääsette TÄSTÄ!

Myös Pikkune.fi Facebook-sivulla on käynnissä Sozzy-merkkisen UUDEN leikkimaton arvonta. Arvonta suoritetaan 31.1. Arvontaan pääset TÄSTÄ!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)