keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Tunteella uudistunut mutsi

*Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä alhaalla lueteltujen yritysten kanssa. Ei sisällä mainoslinkkejä*

Muutamia viikkoja sitten sain kutsun Hiusmuotoilua tunteella, Kauneussalonki For You:n  ja Kukka Fiorin järjestämään hemmottelupäivään bloggaajille. Heh, olin kieltämättä todella innostunut tästä päivästä, kukapa ei olisi päästessään päiväksi hemmotteluun. 

Niimpä sitten eilen tiistaiaamuna saavuin Eerikinkadulla sijaitsevaan Hiusmuotoilua tunteella liikkeeseen ja istahdin laitattamaan ripsiäni.


Mulla on viimeksi olleet ripsienpidennykset muutamia vuosia sitten ja kieltämättä on tuotteet kehittyneet todella paljon. Liima ei haiskahtanut ollenkaan, eikä se kirvellyt yhtään. Laitto oli oikeasti jopa rentouttava, sain vain maata silmät kiinni ja jutella mukavia. Tunteella tiimin Terhi Ärnfors loihti mulle todella upeat ripset ja luulen, että jään näihin koukkuun! Kun ripset oli paikallaan, en meinannut tunnistaa itseäni. Tänään kun katsoin ensimmäistä kertaa peiliin, kauhistuin menneeni vahingossa meikit naamalla nukkumaan. Siitä voitte päätellä, ettei nämä pidennykset tunnu miltään silmissä. :)Ripsien jälkeen istuduin kampaamotuoliin Annika Konttisen käsittelyyn. Toiveena oli helppohoitoinen pitkä polkka ja sellaisen sain! Tykkään erityisesti hiusten lämpimästä sävyistä. Hiukset värjättiin lähelle mun omaa väriä, jotta juurikasvu ei heti näkyisi laiskamutsin tukassa. Hiukset kiharrettiin vielä rennosti ja uusi tyyli oli valmis! :)


Lopuksi saimme vielä kukkaset kiitokseksi päivästä.  Oli kyllä loistava hemmottelupäivä ja koko Tunteella-tiimi oli mahtava ja asiakaspalvelu huippuluokkaa! 

Uskon, että tulen jatkossakin käyttämään heidän palveluitaan, koska minulta on puuttunut sellainen luottopaikka täällä Turussa, nyt luulen sen löytyneen!

Nyt teillä lukijoilla on myös loistava tilaisuus tutustua näihin yrityksiin!

Blogini seuraajana saat:

- Tunteella-kampaamo väreistä ja leikkuista erikseen tai yhdessä -10% helmikuun ajan. 
- Tunteella Maaritin sokeroinneista -10% helmikuun ajan
- Tunteella Terhin ripsipidennyksistä -10% helmikuun ajan
- For you kaikista töistä -10% helmikuun ajan

Tuotetarjoukset:

- Osta Sebastianin hoitoaine, saat shampoon eurolla (koskee hydre ja volupt -linjaa)
- Osta muotoilutuote, saat toisen samanlaisen eurolla (koskee: re-shaper, trilliant, shine define, microweb fiber, stylebrid 9, drynamic, texturizer, volupt spray-tuotteita)
(niin kauan kuin tavaraa riittää)

- Kukka Fiorin kukista -10% helmikuun ajan!

Saat alennuksen mainitsemalla blogini nimen. :) 


Kiitos Hiusmuotoilua tunteellaFor You ja Kukka Fiori rentouttavasta päivästä ja ihanaa, että sain olla mukana! <3

Ps. Löydätte nämä tarjoukset jatkossa tuolta Yhteistyössä välilehdeltä myös. :)
6 kommenttia:

  1. Wau mikä mutsi! =) Nyt kelpaa aloittaa työt upeena! Mulla ollut kanssa aikasemmin ripsien pidennykset ja oli kyllä heti aamusta Kauniit ja Rohkeat -efekti, meikatun näköinen jo noustessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kelpaa! :) Joo on kyllä kiva kun tulee suihkustakin nii on ihan meikatun näköinen. :D

      Poista

Jätä toki kommenttia! :)