sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Supersunnuntai

Hehe, juurihan totesin aamuisessa postauksessa pysyväni poissa somekanavista, mutta tulinpa nyt kumminkin päivittämään pikaisesti meidän sunnuntain kuvina: asukuvailua, leivontaa, Mini Rodinia, Hotdog-vuokaa ja oleilua. Tällainen oli meidän perhesunnuntai <3

Pistin aamusella Samulin nappaamaan musta pari kuvaa parvekkeella, kun kerrankin olin jaksanut hieman meikata ja pukea muutakin kuin kotivaatteet. Mukavuus oli kuitenkin kova sana myös tänään pukeutumisessa: Vero Modan paita ja Hennesin farkut. Eli ei mitään suurta tyyli-inspiraatiota luvassa tälläkään kertaa. Asua piristi kuitenkin kirkkaanpunainen huulipuna. :)Samulin vanhemmat tulivat myös käymään ja päädyin pikaisesti leipomaan heille tarjottavaksia Amorin maustekakun. Sain tähän kakkuun kuiva-aineet joululahjaksi, joten itse sekoitin vain munat, kerman ja voin joukkoon ja eikun uuniin. Tuli muuten hyvää, eikä liian jouluinenkaan ollut!
Mun hieno kermakko on ostettu Tigerista huimaan 2 euron hintaan. :D

Kävimme kauppareissulla myös pyörähtämässä Skanssissa, tarkoituksena katsella Samulille uusia vaatteita, mutta vissiin herra oli liian vaativa kun ei tällä kertaa löydetty mitään. Onneksi muistin kotimatkalla, että mulla on yksi paketti postissa odottamassa. Paketissa oli Alisalle muutama uusi vaate yhdeltä lempimerkiltäni, mutta esittelen näitä uusia ostoksia myöhemmin ensi viikolla. :)


 Iltapalaksi meillä syötiin Hotdogeja, jotka valmistui kätevästi uunissa. Meillä oli tällä kertaa reilusti täytettä, joten hodarit oli todella täyttäviä. Vuokaan laitettiin ensin leivinpaperi, jonka päälle sämpylät vierekkäin. Me laitettiin ketsuppia, sinappia, nakit ja päälle cheddarjuustoa. Vuoan päälle laitettiin folio ja uuniin 175 astetta ja 15min. Tämän jälkeen otettiin folio pois ja laitettiin tavallista juustoraastetta päälle. Ohjeen mukaan olisi pitänyt paistaa n. 5min lisää, mutta mielestäni juusto ei ollut tarpeeksi sulanut, joten laitoin vielä grillivastuksen päälle ja pidin muutaman minuutin lisää. Kannattaa olla tarkkana, ettei sämpylät kärähdä, mutta niistä tuli ihanan rapeita kyllä. Uunin jälkeen lisäsimme vielä aiolia, kurkkusalaattia ja kuivattua sipulia. Nam! Mulle tärkeintä muuten ruoassa on maku, ei niinkään esteettinen ulkonäkö, kuten näistä mun nakkisämpyläkuvista ehkä huomaatte. xD

Loppuilta onkin mennyt vaan oleillessa. Tosin tällä hetkellä Samuli sahaa joulukuusta osiin. Kerätään tänään loput joulujutut pois muuten, mutta pari valoa jätän vielä luomaan tunnelmaa.

Kuinkas teidän sunnuntai? :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)