torstai 14. tammikuuta 2016

Ylös-alas-ylös-alas

Aurinkoista torstaita<3 Tämä viikko on ollut kyllä semmosta vuoristorataa ylös-alas-ylös-alas. Perässä ei meinaa pysyä! Tänään kuitenkin on hyvä päivä. Aamulla aurinko pilkisti verhojen välistä ja lumisade oli lakannut, meillä oli siis ihana ulkoilusää!
Aurinkoista aamupäivää vietettiinkin pihalla lumessa touhuten. Alisan kanssa ulkoilu on koko ajan mukavampaa, kun hän pystyy jo paremmin liikkumaan ulkovaatteissakin, vaikka välillä meno on edelleen ylös-alas kaatuilua ja nousemista. Ollaan oltu todella tyytyväisiä tuohon Ticketin haalariin! Kenkinä meillä on Kuomat ja ne tuntuvat olevan hyvät jalkaan ja pitävän varpaat lämpöisenä. :)Tällä viikolla olen tosiaan ollut välillä hieman allapäin ja välillä niin innostunut asioista. Tämmöinen tuuliviiri mä vaan oon. :) Tänään onneksi aurinko ja blogijuttuja koskeva sähköposti toivat kaivattua piristysruisketta ja taas ollaan tarmoa täynnä! Mielessä pyörii kaikenlaisia juttuja teihinkin liittyen.


Aikuisuus on muuten siitä kiva juttu, että ei oo noloo pukeutua toppahousuihin! Nykyään tuntuis ehkä nolommalta olla pukeutumatta ja palella! :D Hyi, muistan oikein kuinka reisiä nipisteli kouluaikana kovilla pakkasilla, koska farkut oli ainoa vaihtoehto housuiksi. Sori äiti! Onneks oon nykyään fiksumpi! :) Pipo oli kanssa semmonen, että sitä ei voinut pukea nuorena päähän. Ennemmin paleltiin hiukset kohmeessa. Hah! Ihanaa olla aikuinen ja nauttia ulkoilusta pakkasillakin ilman, että kaikista raajoista katoaa tunto!
Hyvät punat saatiin poskille ihan vaan pihapiirissä pyöriessä. Meidän asuinalue on kyllä huippu! Suoraan kun ovesta tullaan ulos on metsää, kallioo, leikkikenttää ja lenkkeilymaastoja. Silti kauppa on lähellä ja busseja kulkee jatkuvasti keskustaan. Varsinkin nyt kun Alisan kanssa päivittäin tulee ulkoiltua, arvostan sitä, että päästään leikkiin tässä ihan lähellä, ettei aina tarvitse lähteä johonkin puistoon. :) Muutenkin asuinalueemme on ihanan nättiä ja luonnonläheistä, ilman että asutaan jossain korvessa.
Alisan serkku tulee meille illaksi leikkimään, joten mulla on kaksi nappulaa paimennettavana. Heillä on aika tarkkaan vuosi ikäeroa, mutta silti he leikkivät kivasti yhdessä ja touhuilevat välillä pitkiäkin aikoja ilman vahtimista. Tosin välillä näillä hurjapäillä meno yltyy sen verran kovaksi, että joutuu hieman toppuuttelemaan. Silti on kuitenkin kiva, että perhepiiriistä löytyy samanikäistä seuraa. :)

Tämmösiä kuulumisia meille. Palataan taas huomenna!
Onko teillä hyvät ulkoilukelit? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)