sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Vuosi vaihtui

Vuosi vaihtui ja nyt saan kirjoittaa teille vuoden 2017 ensimmäistä postausta. Oliko teillä kunnon juhlintaa vai vietittekö uuttavuotta rennosti kotona kuten me?

Meillä ei ollut tarkoitustakaan viettää sen suurempia juhlallisuuksia vaan ottaa ihan rennosti kotona. Kuudelta illalla kävimme kuitenkin katsomassa Kupittaan Seikkailupuistossa ilotulitusta. Löysimme hyvän paikan viereisen jäähallin terassilta minne ilotulitus näkyi hyvin, eikä kukaan seissyt edessä. Alisa ihastui raketteihin ja toisin kuin minä, ei pelännyt niitä ollenkaan. Itse siis en erityisemmin pidä ilotulitteista, joten seuraan niitä mieluiten hieman kauempaa.Ilotulitus oli hieno ja oikein riittävä meidän perheelle, emme itse hankkineet ilotulitteita ollenkaan. Lähtiessämme puistosta, sattui kuitenkin vähän ikävä juttu kun väkijoukossa yksi heitteli munakranaatteja vähän matkan päähän meistä. Luulin henkilön ensin olevan joku hieman vanhempi lapsi, mutta Samuli totesi kyseessä olleen ihan aikuinen ihminen. Vaikka siitä ei varsinaista vaaraa kenellekään aiheutunut, tällaisesta ilotulitteita kammoksuvasta henkilöstä se tuntui aika pelottavalta ja varmasti joku lapsikin sitä säikähti. Mielestäni oli hieman ajattelematonta heitellä niitä paukkuja ihmisten rynniessä ympäriinsä.

Kotona katselimme hetken raketteja pihalla kunnes itse menin laittamaan meille hieman iltapalaa ja Samuli jäi Alisa kanssa vielä terassille ihailemaan raketteja. Sinänsä hyvä ettei Alisa pelkää raketteja, eipähän ole yhtä säikky kuin minä..

Kovin paljoa en tänä vuonna jaksanut panostaa meidän uudenvuoden illalliseen vaan sieltä mentiin missä aita on matalin, mutta ihan hyvää oli silti.
Alisan mentyä nukkumaan vietimme aikaa rennosti sohvalla lukien ja telkkaria katsoen. Ennen puoltayötä lämmitimme vielä saunan ja puoleltaöin katselimme vielä hetken rakettien pauketta terassilta.

Lapsiperheen rauhallinen uusivuosi oli meillä tällä kertaa ja samalla teemalla on tänään jatkettu. Runsaan aamupalan jälkeen lähdimme muutamaksi tunniksi raikkaaseen pakkasilmaan ulkoilemaan. Tätä kirjoittaessani sekä Samuli, että Alisa nukkuvat päiväunia sohvalla. Taidan mennä itsekin!Toivottavasti teilläkin oli mukava uusivuosi ja vuosi 2017 on lähtenyt hyvin käyntiin. Mulla on luvassa teille suuri paljastus heti tähän vuoden alkuun, mutta se odottakoon huomiseen. <3

Ihanaa alkanutta vuotta 2017!

5 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa! Aidan matalimmasta kohdasta mentiin täälläkin. Jostain ihmeestä tulee sellainen tunne, että kun on jokin erityinen päivä niin pitäisi tehdä jotain erityistä. Mutta ei tarvitse, ja jos tekeekin, niin astetta parempi iltapalakin on jo "jotain". Meillä vuosi vaihtui rauhallisesti kotona. Syötiin vähän paremmin ja valvottiin vähän pidempään, muuten ei tehty mitään ihmeellistä. Ja niin saa ollakin. Lapset ovat pieniä niin vähän aikaa, että aikuisten on syytä viihtyä lasten tarpeet ja mielenkiinnon kohteet edellä järjestetyissä "juhlissa". Leppoisaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta oli oikeastaan tosi ihanaa viettää rauhallista koti-iltaa ilman mitään turhia juhlallisuuksia ja herätä aamulla virkeänä uuteen vuoteen. :) Samoin myös teille! <3

   Poista
 2. Kuulostaa mukavalle juhlinnalle :) Mäkin olin lasten kanssa ihan rauhassa kotosalla miehen joutuessa töihin. Huomasin vain tulleeni vanhaksi :D Siinä missä parikymppisenä ilotulitteet oli ihan kivoja ja itsekin niitä tuli ostettua, näin kolmekymppisenä ne jo kammottavat. Tai ehkä osa pelosta on tietoa siitä mitä niiden kanssa voi käydä huolellisellekin ja osa taas pelkoa lasten puolesta, joita ei nyt kukaan ollut selkäni takana kauempana vahtimassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin pelkään juuri tuota, että jotai sattuu niiden rakettien kanssa vaikka kuinka yrittäisi turvallisesti niitä käyttää...:)

   Poista
 3. Voi ihanaa! Onnea teille, että olette päättäneet avioitua :)
  Btw, neiti lakki on kyllä supersöpö :)

  VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)