maanantai 2. tammikuuta 2017

Suuri paljastus vuodesta 2017

Eilen jo vihjasin, että mulla on teille paljastettavaa. Jos meidän elämässä oli muutoksia vuonna 2016, tuskin 2017 jää sen huonommaksi...

Jo parin kuukauden ajan meillä on ollut ajatukset ensi syksyssä... Ensi syksynä on luvassa yksi mieletön asia. Tämä tulee hieman laajentamaan myös blogini aihepiiriä, joten siksi ajattelin asian nyt teillekin paljastaa, kun vihdoin päästiin tämän vuoden puolelle.


Me olemme nimittäin Samulin kanssa päättäneet mennä naimisiin! Ensi syksynä saadaan viettää meidän hääpäivää ja järjestelyt ovat jo hyvässä käynnissä. Lähipiiri onkin asiasta jo hetken tiennyt, mutta tämä tuntui hyvältä hetkeltä kertoa myös teille. 

Vaikka häistä oli ollut puhetta jo tovi ja suunnitelmiakin tehty ajatuksen tasolla, konkretisoitui kaikki siinä kohtaa kun Samuli varasi meille hääpaikan. Siinä kohtaa koko juttu alkoi tuntumaan todelta. Hääpaikan lisäksi meillä on jo muun muassa pitopalvelu, bändi ja mun vihkisormus hankittuna. Sormuksen kanssa kävi niin hyvä tuuri, että tulin hankkineeksi sormuksen oikeastaan vähän sattumalta jo näin hyvissä ajoin.

Paljon on vielä tehtävää ja hankittavaa, mutta hommat ovat jo hyvällä mallilla. En tosiaan jaksa pahemmin stressata häitä, rennolla otteella valmisteluista nauttien. Onneksi mun ja Samulin ajatukset juhlista kohtaa aikaa hyvin, eikä meidän ole tarvinnut kinastella häiden teemasta tai tyylistä.


Monet suunnittelevat häitä useamman vuoden, mutta luulen, että meille riittää hyvin tämä yksi vuosi, joka suunnittelun alkaessa oli jäljellä. Sitä paitsi, jos mulla olisi useampi vuosi aikaa suunnitella, ehtisin monta kertaa mennä jo sekaisin siitä, millaiset häät haluan. Meillä on kuitenkin aika selkeä visio siitä, millaiset häät me halutaan. Joissain asioissa ollaan todella perinteisiä, joissain taas ei todellakaan. Siitä olen jo nyt varma, että häistä tulee meidän näköiset ja se on tarkoituskin.

Nyt kun asia on paljastettu täällä blogissa, tulen varmasti kirjoittamaan myös hääaiheisia postauksia etenkin kun valmistelut etenevät. :)

Pää pilvissä tätä vuotta eteenpäin! :) <3

12 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! t. myös yksi hääintoilija tosin vasta 2018 kesällä. :)

  VastaaPoista
 2. Onnea! Häiden suunnittelu on ihanaa ja mua ehkä vähän harmittaa meidän alle puolen vuoden suunnitteluaika. Toisaalta tuokin oli ihan riittävä, sillä saatiin kaikki mitä tahdottiin eikä minkään homman kanssa kiirekään tullut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon, että meillekin olisi riittänyt vieläkin lyhyempi aika, mutta todennäköisesti nytkin tulee kuitenkin kiire viimeisinä viikkoina! :D

   Poista
 3. Onneksi olkoon! <3 Onpas jännää!

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea<3 Innolla odottelen hääpostauksia!

  VastaaPoista
 5. Tulinpa vastavierailulle, kiva blogi sinulla! :) Ja kivaa lukea hääpostauksia myös!

  VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)