torstai 26. tammikuuta 2017

Hei hei huonot rintsikat!

Juuri kun kirjoittelin päässeni irti materialismista, tulen kertomaan teille ostoksistani! Tekopyhä bloggaaja - ajatelkaa vaan. Mutta nyt ostin tarpeeseen, tarpeeseen täydellistä!


Muistatteko kun ennen joulua kirjoittelin, että olen yleensä yrittänyt vinkata Sampalle hyviä lahjaidiksiä, ettei hänen tarvitsis miettiä päätään puhki, mitä mulle ostaa. Tänä vuonna en osannut vinkata yhtään mitään, mulle ei tullut mitään mieleen ja jännittyneenä jäin odottamaan, mitä se tällä kertaa keksi. Miksi ihmeessä mä olen ikinä yrittänyt vinkata Sampalle mitään? Miksi, kun se osaa itse ostaa mulle niin paljon parempia lahjoja - lahjoja joita en itse edes tajunnut toivoa! Vittuperkeleitä on aamuisin lennellyt makuuhuoneessa kun meikämutsi pukee alusvaatteita. Millon pilkistää kaarituki, milloin repee olkain, puhumattakaan miten virttyneitä ja venähtäneitä rintaliivejä omistin. Pitkin päivää liivit puristaa, istuu huonosti, sattuu... Joten, mitä tekee mies joka joutuu kuuntelemaan sitä rintsikkanillitystä. No ostaa mulle lahjakortin alusvaateliikkeeseen!

Miten täydellistä!

Samuli on pari kertaa aikaisemminkin ehdottanut, että olisiko uusien alusvaatteiden hankkiminen kenties ratkaisu alusvaateongelmaani. Äitini on lisäksi suositellut kunnollisten liivien hankkimista öö viis vuotta? Mutta perinteisenä suomalaisena jääräpäänä en ole raaskinut, ehtinyt, jaksanut ja mitä vielä. Halppiskaupan alelaarista sovittamatta on ollut enemmän mun juttu. 

No joka tapauksessa, nyt lahjakortin myötä lähdin alusvaateostoksille. Miten avuttomalta voikaan naisihminen tuntea itsensä alusvaateliikkeessä. Näytin varmasti todella eksyneeltä, kunnes ihana myyjä tuli ja pelasti. Kerroin, ettei mulla ole tällä hetkellä yksiäkään hyviä liivejä, eikä mulla ole oikeasta koosta mitään käsitystä. Mittanauhan ja harjaantuneen silmän avulla myyjä löysi mulle juuri oikean koon ja parhaimmat mallit. Jännä muuten, kuppikokoni kasvoi aika paljon yhden kauppareissun aikana..;)


Kyllä mä arvailin, että ero kunnollisten liivien ja huonojen liivien välillä on suuri, mutta en mä ajatellut, että se on noin suuri. Taas mä vaan kysyn, että miksei kukaan kertonut tätä aikaisemmin?

Eikun siis, miksi mä en uskonut sitä aikasemmin, vaikka kaikki sitä toitotti? 


Kun sitten sovituskopissa puin lopuksi ne omat vanhat epäsopivat ja kiristävät rintaliivit, päätin sen olevan viimeinen kerta. Kotiin päästyäni pakkasin pois kaikki vanhat liivini, niitä en enää pue päälleni. Oikeasti, kunnon liivit on taivaalliset.

Oodi miehelle, joka tiesi mitä mä oikeesti tarvitsin. 

Enää en kiroile aamuisin alusvaatelaatikolla.

11 kommenttia:

 1. Voi, mä oon käynyt jo vuosia erikois liikkeessä ostamassa liivini. Kokenut myyjä lappaa sovituskoppiin kokeiltavaa niin kauan että täydellisesti istuvat löytyy

  VastaaPoista
 2. Oho, karkasi kommentti :D Piste ainakin jäi puuttumaan ja onnea uusista liiveistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! <3 joo niin parasta kun joku joka osaa katsoa, että liivit varmasti istuu oikein! Kiitos, elämänlaatuni parani huomattavasti! ;)

   Poista
 3. Sama ongelma ja sama ratkaisu, uskomatonta! Lahjakortti mieheltä on vielä käyttämättä:)

  VastaaPoista
 4. Oon kanssa kerran käynyt samanlaisen tapahtumaketjun jälkeen samassa liikkeessä. Ero oli kyllä iso, koska liivit kestivät hyvinä pitkään. Ongelmaksi koin lähinnä sen, että koko oli joku 65F, eli kaukana "normaalista" koostani. Pitäisi siis keskittää kaikki liiviostokset saman ketjun myymälään, jotta koko olisi aina hyvä (sovituksen jälkeen toki). Jotenkin vaan hinnat tuntuvat kovilta, vaikka eipä niitä joka päivä kyllä ostella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näissä kyllä menee koot ihan erilailla kun muualla ja hinnat on tosiaan suht kovat. Jospa nämä olisi kuitenkin pitkäikäiset! :)

   Poista
 5. Meillä mies tasaisin väliajoin ostelee noita lahjakortteja, kun tietää etten muuten raaskisi mennä erikoisliikkeisiin :D Kunnon liivit on kyllä aivan mahtavat päällä ja hyvin hoidettuina kestääkin halpisversioita huomattavasti kauemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on niin kivoja lahjoja! :) Mä toivon kanssa et kestävät hyvin, mutta toki niitä täytyy myös hoitaa oikein kuten sanoit. :)

   Poista
 6. Pitäisi kyllä jaksaa sovitella ajan kanssa.. hommasin samasta ketjusta hääpäivän kunniaksi parit liivit - hirveällä kiireellä sovitellen. Myyjä vakuutti, että oikein hyvät ovat ja oikeaa kokoa, vaikka liikkeessä jo ajattelin että onkohan sittenkin kokoa liian pienet... Muutamaan otteeseen olen häitteni jälkeen niitä yrittänyt käyttää, mutta puristavat ja kiristävät niin että ovat jääneet lopulta pysyvästi alusvaatelaatikkoon asustelemaan. Suunnitelmissa kyllä on tehdä täsmäisku liiviliikkeeseen ihan ajan kanssa, yksiäkään todella hyviä liivejä en omista.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Sovitus ajan kanssa on kyllä tosi tärkeää, huomasin saman itse. Mutta ei muuta kun ostoksille siis! :)

   Poista

Jätä toki kommenttia! :)