tiistai 24. tammikuuta 2017

Puhekiellossa

Heipparallaa sairastuvalta!

Viikon verran olen kärsinyt ääniongelmista ja kurkkukivusta. Ajattelin sen olevan vain perusflunssaa, mutta tänään oli luovutettava ja mentävä lääkärin puheille. Viime päivinä myös yskä pahentui sen verran, ettei työnteosta meinannut tulla mitään. Kävin töissä aamulla hoitamassa akuutit työasiat, ettei tarvitse niistä stressata kotona.

Mun työ vaatii paljon puhumista, joten voitte kuvitella mitä se on kun ei pysty kunnolla puhumaan. :D Pari päivää yritin tehdä vähän muita töitä, että kurkkuni saisi levätä. Siitä ei kuitenkaan hirveästi apua ollut ja lääkäri määräsikin minut kotiin lepäämään ja lepuuttamaan ääntäni. Nyt pitäisi siis olla hissukseen, aika vaikeaa tälle papupadalle.


Kiltisti tulin kuitenkin kotiin ja päästessäni sisälle, huomasin palelevani hurjasti. Hetken suunnittelin lämmittäväni aamupäiväsaunan, mutta tyydyin kuitenkin kuumaan suihkuun ja nyt onkin hieman lämpöisempi olo! Ehkä tosiaan olen hieman myös vilustunut.

Tunnen hieman huonoa omatuntoa kun en hakenut Alisaa heti kotiin hoidosta. Ajattelin kuitenkin, että olisi parempi antaa hänen nukkua päiväunet päiväkodissa, ettei hänen rytminsä mene ihan sekaisin. Saahan Alisa olla kotona kanssani kunnes palaan taas töihin.

Nyt sitten pari päivää hiljaa ja leväten, onneksi kirjoittaminen ei sentään ole kiellossa. :)

4 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista ja mukavia lepäilyhetkiä♥

    VastaaPoista
  2. Voi ei, flunssa on inhottava kaveri! Kuuma juotava auttaa, laita paljon hunajaa joukkoon! Oikein pro-meininkiä on juoda sipulimaitoa, siihen en kyllä itse pystyisi :D Ihan oikein teit, kun annoit toisen nukkua päiväunet ja hait vasta sitten kotiin. Sait itsekin hengähtää hetken.
    Pikaista paranemista!

    VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)