tiistai 10. tammikuuta 2017

WeDidIt - Parisuhdeterapiaa mobiilisti

Perheblogien ja WeDidIt-parisuhdesovelluksen yhteistyö osui kohdalleni juuri oikealla hetkellä, sillä lähestyvät häät ja parisuhde ovat hyvin pinnalla tällä hetkellä blogissa. Perheblogien bloggaajana pääsin mukaan uniikkiin testiryhmään testaamaan tätä suomalaisittain kehitettyä toiminnallista parisuhdesovellusta, joka on ensimmäinen laatuaan.

Parisuhdeterapia mielletään usein viimeiseksi oljenkorreksi ennen eroa. Toisaalta, miksi odottaa toimimista vasta siihen kohtaan suhdetta, että ollaan jo eron partaalla? Parisuhdettahan olisi järkevää hoitaa ja kehittää silloin kun kaikki on hyvin. 


WeDidit - Paranna parisuhdettasi


WeDidIt tarjoaa parisuhdeterapiaa mobiilisti älylaitteeseen asennetun sovelluksen avulla. Ensimmäisessä vaiheessa latasin WeDidIt-sovelluksen ja tein yksinkertaisen ja simppelin testin parisuhteemme onnellisuudesta. Tämän jälkeen lähetin Samulille kutsun sovellukseen, jotta hänkin pääsi täyttämään testin. Kun molemmat olivat täyttäneet vastauksensa, saimme arvion parisuhteemme nykytilasta. Saimme konkreettisen kuvan siitä, mitkä asiat arjessamme toimii ja mihin kannattaisi kiinnittää enemmän huomiota. Valitsimme ne kohteet vastaustemme perusteella, joihin haluamme tulevan viikon aikana keskittyä ja loimme toisillemme seuraavaksi viikoksi pieniä tehtaviä osa-alueiden parantamiseksi. 


Seuraavan neljän viikon ajan testaamme Samulin kanssa sovellusta ja kirjoitan viikottain sen vaikutuksista parisuhteeseemme. Käytännönläheisen menetelmän tarkoituksena on lisätä onnellisuutta ja parantaa vuorovaikutusta. Katsotaan miten onnistumme!


Sinut on haastettu! Pääset kokeilemaan sovellusta tästä!


*Postaus on tuotettu yhteistyössä Perheblogien ja WeDidIt-sovelluksen kanssa.*

3 kommenttia:

  1. Hauskan kuuloinen sovellus! Pitää ehkä testata, vielä kun saa kumppanin suostumaan!

    VastaaPoista
  2. Tosi mielenkintoista! Pitää ottaa testiin! Tosi kiva blogi, seuraan säännöllisesti!

    VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)