lauantai 14. tammikuuta 2017

Tyttöjen ilta

Kiireisen ja raskaan arkiviikon jälkeen oli kiva lähteä parhaan ystävän kanssa viettämään perjantai-iltaa kaupungille. Suoraan iltavuorostani vatsa kurnien suuntasimme keskustaan. Päädyimme syömään rentoon ja viihtyisään Fontanaan. Totutusti Fontana oli näin perjantai-iltana suht täynnä, mutta saimme kuitenkin hyvin pöydän rauhallisesta nurkkauksesta. Ruoaksi valitsimme salaatit ja ainakin mun savulohisalaatti oli herkullinen ja ruokaisa. Nälkä lähti kyllä ja olimme ruokaan enemmän kuin tyytyväisiä.Siinä missä tyttöjen ilta aikoinaan tarkoitti yökerhoja, korkokenkiä ja aamuun asti juhlimista, nykyisin tyttöjen ilta tarkoittaa hieman rauhallisempia meininkejä, mutta ei missään tapauksessa huonompia.

Syömisen ja istuskelun jälkeen siirryimme Turun yhteen legendaarisimmista ravintoloista, nimittäin Hamburger Börsiin. Rauhallisessa aulabaarissa nautimme jälkkärit, itselläni se tarkoitti kupillista cappuccinoa. Laitoinkin Samulille viestiä, että tuntuu hassulta olla perjantai-iltana kahvilla Börsissä..:D

Vaikka Börsissä oli mukavan rauhallista ja viihtyisää, lähdimme kuitenkin vielä seuraavaan paikkaan. Sen harvan kerran kun tulee käytyä jossain, on mukavaa käydä eri paikoissa. Etenkin kun koko Turun ravintolamaailma on mulle varsin vierasta. Yhtä paljon kuin ravintoloista, nautin myös kaupungilla kävelystä ja jokirannan maisemista.


Illan kolmas paikka oli viihtyisä ja tyylikäs Tiirikkala, jossa sattui olemaan vielä livebändikin. Rauhaksiin nautimme juomat ja kuuntelimme musiikkia. Itse otin Tiirikkalan oman jääteen joka oli kyllä todella hyvää. Nykyään arvostan, että tarjolla on myös hyviä alkoholittomia vaihtoehtoja, eikä aina pelkkää limsaa tai vettä. 

Tiirikkalasta päätimme sitten lähteä jo kotiin hyvissä ajoin vielä perjantain puolella. Hyvä niin, sillä Alisa valvotti yöllä, pahan yskän takia ja aamulla oli taas noustava hyvissä ajoin. Ilta oli kuitenkin onnistunut ja rentouttava. Toivottavasti ehditään taas pian viettämään iltaa! :)

Mukavaa lauantaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)