sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Ipanahipat 2017

Meillä on ollut varsin vauhdikas viikonloppu ja itselläni on riittänyt ohjelmaa molemmille päiville. Eilen kuitenkin starttailtiin viikonloppua Ipanahippojen merkeissä. Ipanahipat on iso lastentapahtuma täällä Turussa ja me olimme nyt paikalla toista kertaa.


Isot lastentapahtumat ei yleensä ole kaikille aikuisille niitä suosikkipaikkoja (ei ainakaan minulle). Jos mun pitäis valita äitiyden huonompia puolia, on se ehkä tavallaan kaikki isot lastentapahtumat ja huvipuistot  sekä muut vastaavat. Ei sillä, etten tykkäisi kyseisistä paikoista, mutta mä en erityisemmin pidä tungoksesta, etuilusta, tönimisestä, jonottamisesta ja mitä kaikkea niihin nyt liittyy. Johtuu ihan siitä, että mä olen todella kärsimätön. Buhaha, olen kyllä niin huono äiti! :D Siksi Ipanahipat oli virkistävää vaihtelua, sisälle pääsi suoraan jonottamatta, samoin oikeastaan kaikkiin vempaimiinkin, vaikka väkeä olikin paljon liikkeellä. Muutenkin meininki oli tosi jees, ei yhtään stressaava, jee!

Onneksi meillä oli kaksi aikuista mukana, vilkkaan lapsosen kanssa tapahtuma ei ehkä yksin olisi ollut yhtä stressitön! Ja kyllä Samulikin tykkäsi salaa kun pääsi karuselleihin ja muihin Alisan varjolla. ;)


Tänä vuonna Alisa oli jo sopivan ikäinen hippoihin, vaikka tapahtumassa on kyllä otettu hyvin huomioon niin isommat lapset kuin pienet lapset. Esimerkiksi pomppulinnoja ja pallomeriä oli jaoteltu hieman iän mukaan. Alisa viihtyi hyvin erilaisissa vempaimissa ja huvituksissa, etenkin karuselleissa, joita paikalla oli useampia erilaisia. Tapahtuma oli vähän kuin sisähuvipuisto jopa.

Tietysti paikalla oli monenlaisia esiintyjiä ja lasten suosikkeja. Alisan lemppareita olivat tietysti Muumipeikko ja Pikku Myy, tosin Alisaa jäi askarruttamaan, että missähän Muumipappa ja Haisuli luurasivat. 
Koska ulkoilukelit eivät ainakaan täällä Turun suunnalla olleet kummoiset, oli mukavaa, että meillä oli vähän spessua ohjelmaa. Alisa ainakin sai hippailtua puhdin pois kun iltapäivällä nukuttiin pitkästä aikaa kunnon päikkärit. 

Meillä oli huisin kivaa Ipanahipoissa! 

Oliko joku teistä paikalla? :)


4 kommenttia:

 1. Näyttää hauskalta tapahtumalta :) Minusta nämä tällaiset ovat tosi kivoja etenkin talvella kun ulkona on tylsä loskasää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa ja juuri sopiva loskasään ajanviete! :)

   Poista
 2. Mä kävin ensimmäisenä vuonna noissa hipoissa ja mukana oli silloin kummityttö. Tänä vuonna olisin halunut, mutta ajattelin ettei Onni vielä tänä vuonna saa niin paljoa irti, mutta ens vuonna sitten! :)

  VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)