perjantai 20. tammikuuta 2017

Wedidit - ensimmäinen viikko takana

Pääsin siis Perheblogien ja Wedidit-sovelluksen yhteistyön kautta osaksi uniikkia testiryhmää kokeilemaan uutukaista parisuhdesovellusta. Nyt on ensimmäinen viikko takana Wedidit-sovelluksen parissa. Ensimmäiset tehtävät on suoritettu positiivisin mielin. Tässä hieman fiiliksiä ensimmäisestä viikosta! (Edellinen postaus: Wedidit - parisuhdeterapiaa-mobiilisti)

Olimme siis valinneet toisillemme muutamia yksinkertaisia tehtäviä niiltä osa-alueilta, joita haluamme suhteessamme kehittää. Samulin tehtävänä oli muun muassa siivota muutamana päivänä ruokailun jälkeen astiat pois ja minulla taas niska- ja hartiahieronta. Kuten näistä huomaatte, eivät tehtävät ole olleet kovinkaan vaikeita tai monimutkaisia.

Se tässä juuri onkin parasta!

Vaikka parisuhdesovellus on ollut koko viikon käynnissä, se ei vaadi koko ajan huomiota. Toki keskustelimme Samulin kanssa muutaman kerran tehtävistä ja muutaman kerran alkoi oikein naurattaa kun hurrasimme suoritettua tehtävää. :)

Lapsiperheen vanhempien parisuhdeaikaa: illalla sohvalla vierekkäin. :)


Wedidit-sovellus on sopivasti pelimäinen, tehtäviä kuitataan sitä mukaa kun niitä suorittaa ja samalla viikon suoritusprosentti kasvaa. Totta kai pieni kilpailuvietti  kannustaa myös suorittamaan tehtäviä, eihän sitä halua jäädä toista huonommaksi.

Sovellus itsessään on hyvin yksinkertainen ja tehtävät ovat nopeita kuitata ihan normaalin arjen lomassa. Toki viikon päätteeksi vastattavaan yhteenvetoon menee hieman pidempi aika, mutta silloinkin puhutaan vain noin viidestä minuutista. Tulokset viikosta saa heti kun molemmat ovat yhteenvetoon vastanneet. Tämän jälkeen voi lähteä luomaan uutta viikkoa. Tehtävämäärä kasvoi hieman seuraavalle viikolle, eli peli etenee ja kehittyy.

Parasta Wedidit-sovelluksessa on

Helppous
Nopeus
Pelimäisyys
Kannustavuus
Yksinkertaisuus

Joko sä latasit Wedidit-sovelluksen? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)