lauantai 28. tammikuuta 2017

Wedidit - kokemuksia, viikko 2

Toinen viikko WeDidIt-sovelluksen parissa on takana ja kolmatta viedään jo hyvää vauhtia! Viikottaisia tehtäviä on taas hieman enemmän, mutta myös onnellisuusprosenttimme on kuin onkin kasvanut viikkojen aikana.

Vaikka "rakkausprosenttimme" oli jo lähteissä hyvällä korkeudella, olemme onnistuneet pienillä teoilla nostamaan sitä entisestään. WeDidIt-sovellus on toiminut ihan konkreettisestikin ja mun suosikkitehtävä oli Samulin valmistama iltapala. Hän väitti oikein suunnitelleensa asiaa aiemmin päivällä. Meillä siis minä olen se, joka yleensä laittaa ruokaa ja siksi oli ihan huippua kun Samppa valmisti meille iltapalaa. Siitä syystä olin valinnut tuon iltapalan valmistamisen tehtäväehdotukseksi ja Samuli sitä kautta viikkotehtäväkseen.

Tavallisen perjantain parisuhdeterapiana voi toimia vaikka lasi skumppaa sohvalla. <3


Sovellus on jälleen osoittanut todeksi sen, että pienillä teoilla on suuri vaikutus. Tehtävät eivät ole maailmaa isompia vaan varsin yksinkertaisia ja helppoja toteuttaa, silti niistä tulee hyvä mieli ja niiden vaikutuksen arjessa huomaa.

Vaikka tuntuukin, että meidän parisuhteessa asiat on kohdallaan, WeDidIt-sovelluksen avulla olemme kuitenkin huomanneet ja löytäneet osa-alueita, joita kehittää.

Keskustelimme hieman tästä sovelluksesta myös Perheblogien kehittämispäivässä ja huomasimme, että olimme valinneet tahoillamme parisuhteissa varsin erilaisia tehtäviä. WeDidIt siis räätälöityy jokaiseen parisuhteeseen omanlaiseksi ja sopivaksi.


Jos jotain negatiivista sovelluksesta pitää keksiä, tulee mieleeni yksi puute: kirjautuminen joka kerta. Itse laiskana ihmisenä kokisin helpompana, jos sovellus muistaisi kirjautumistietoni, eikä niitä tarvitsisi joka kerta kirjoittaa erikseen. Tai sitten en vain ole osannut käyttää sovellusta oikein. Tämä on kuitenkin ainoa pieni miinus sovelluksessa.

Aikaisemmat WeDidIt-sovellusta koskevat postaukset:

Yhteistyössä Perheblogit.fi ja WeDidIt-sovelluksen kanssa.

Kurkkaa Perheblogien sivuilta myös muiden bloggareiden kokemuksia sovelluksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)