tiistai 9. toukokuuta 2017

Vapauttava viikonloppu

Vaikka onkin jo tiistai, palataan vielä viikonloppuun, se oli niin vapaa ja vapauttava! Alunperin viikonlopun piti olla aika täynnäkin ohjelmaa, mutta suunnitelmien muuttuessa perjantaina, huomasin äkkiä, että meillä ei ollutkaan mitään suunnitelmia! Aikamoinen mahdollisuus!


Lopulta viikonlopusta tuli tosi vapauttava ja puhdistava.


Kauniissa auringonpaisteessa järjestelin meidän parveketta kesäkuntoon ja pesin mun polkupyörän. Vaihdoin lakanoita ja pesin paljon pyykkiä, ihana kuivata ulkona pyykkiä! Tuntuu kuin niistä tulisi ihan extrapuhtaita!
Siinä sivussa kun siivosin meidän kotia, päätin heittää turhaa tavaraa pois. Aikaisemmin keväällä myinkin jo suuren kasan Alisan vaatteita kirpputorilla, mutta tällä kertaa oli oman kaapin vuoro. Kävin läpi mun vaatekaappia ja vaikka ollaa äskettäin muutettu ja käyty tavaroita läpi niin silti sieltä löytyy pois heitettävää! Edelleen sinne jäi vaatteita jotka olis varmaan pitänyt heittää pois. Iso kassillinen lähti kierrätykseen.

Miksi se on niin vaikeaa?Haaveilen vaatekaapista, missä ei ole mitään turhaa! Vain kauniita, sopivia ja käytössä olevia vaatteita. Ei niitä "ehkä mä joskus käytän" vaatteita... Siihen on vielä matkaa, mutta kohti parempaa ollaan jo menossa!

Tavaroiden läpikäyminen ja hävittäminen on ihanan puhdistavaa. Mä en todellakaan ole parhaimmillani tavarapaljoudessa.
Tuntuu, että sain ihan hirveän paljon aikaiseksi viikonloppuna, mutta samalla tehtiin Alisan kanssa hurjasti kaikkea. Majaleikkiä, tuhansia saippuakuplia, piirtämistä, nauramista.... Kaiken lisäksi mun inspiraatio blogin suhteen oli ihan huipussaan, ideoin, valokuvasin ja kirjoitin. Parasta kaikessa oli se, että se ei ollut tippaakaan Alisalta pois sillä kaikki keskittymistä vaativat asiat tein kun Alisa oli yö- tai päiväunilla. Sunnuntaina myös äitini oli meillä, joten kävimme vähän ulkoilemassa ja Alisa sai muutenkin leikkiä mummin kanssa koko päivän.


Toukokuu, mene pliiiis äkkiä, mä odotan kesälomaa ja sitä et tää on tällaista joka päivä!!


t. yksi hullu kesästä ja elämästä inspiroinut.

2 kommenttia:

  1. Hahaa.. kuulostaa kyllä siltä, että sinulla on samanlainen touhu-mode päällä kuin minullakin. Kaikki on tämän kevään "vika". Huomaan häärääväni, siivoavani ja touhottavani kaikenmoisen parissa ja vasta myöhään illalla huomaan, etten ole istunut koko päivänä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä kuulostaa tutulta! :D Vaikka just tällä hetkellä olennot kyllä taas todella väsynyt, mutta kohta on taas viikonloppu! 😍

      Poista

Jätä toki kommenttia! :)