keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Treffit kotona

Pari viikkoa sitten meille tarjoutui mahdollisuus olla Samulin kanssa kahdestaan kotona, ilman että meillä oli mitään suunniteltua menoa. Äitini kaipaili Alisaa yökylään, joten lähetimme Alisan isäni mukana mummilaan ja jäimme kotiin miettimään mitä sitä oikein tekisi näin lapsivapaalla.

Ensin mietimme kaikenlaisia ravintolaa, leffaa, juhlimista tai jotain muuta mihin ei kovin usein ole kaksin mahdollisuutta, päätimme kuitenkin jäädä ihan vaan kotiin! Meillä oli siis treffit kotona!

treffit kotona


Meillä on siinä mielessä hyvä tilanne, että Alisalle järjestyy hoitopaikka aina kun sellaiselle on tarve, mutta yleensä meillä on silloin aina jokin meno tai esimerkiksi kisat mihin emme viitsi Alisaa ottaa mukaan. Aika harvoin tulee pidettyä ihan muuten vaan lapsivapaata. Hektisen työ- ja päiväkotiarjen keskellä on toisaalta aika iso kynnys laittaa Alisa enää viikonloppuna hoitoon ilman syytä. Vaikka ei Alisa missään hoidossa ole vaan viettämässä aikaa isovanhempien kanssa, mikä on kyllä tärkeää minun mielestäni.

Vaikka Alisan kanssa ihanaa onkin, pakko kuitenkin myöntää, että kyllä sitä välillä kaipaa omaa aikaa. Ja tietenkin sitä aikaa oman puolison kanssa!


treffit kotona

treffit kotona


Se kuinka usein ja miten viettää lapsivapaata, on jokaisen oma asia. Mä kuitenkin nykyään käytän sen vapaan ajan ennemmin rentoutumiseen, kuin esimerkiksi juhlimiseen. Tosin joskus on ihan kiva käydä ulkona, mut enemmän mä taidan nauttia näitä koti-illoista.

Töistä tullessani kävin uudessa Sushi Pandassa Raisiossa ja nappasin meille mukaan sushilajitelman. En nimittäin halunnut käyttää aikaa lainkaan kokkailuun! Sushien kylkeen "sopivasti" mansikoita, nachoja, patonkia, suklaata ja kylmää juotavaa. Ei siis mikään tarkoin harkittu illallinen vaan ostin kaupasta just sitä mitä sattui tekemään mieli! :D

Täytyy kyllä kehua Sushi Pandan sushia, se on aivan taivaallista! Tykkään tehdä sushia itse, koska on ollut vaikea löytää ravintolaa, mistä saa mun makuun sopivaa sushia, mutta täältä saa! Aivan T-Ö-R-K-E-Ä-N hyvää!


treffit kotona

treffit kotona


Käytiin me sentään välissä moikkaamassa Samulin vanhaa kaveria pikaisesti, mutta muuten vietettiin ilta aika tiukasti sohvaan naulittuna. Telkkaria ja naposteltavaa, rentoilua ja olemista. Treffit kotona oli ihan parhaat. Aamulla rauhassa aamukahvia ja nokka kohti mummilaa. <3

Taas jaksaa!

4 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulosti teidän ilta. Pitäis itekin joskus tulla vaan kotiin, kun tyttö on hoidossa. Yleensä kyllä välimatkan takia olisi outo lähteä isovanhempien luota takaisin kotiin ajelemaan, joten usein kun vapaata tarjoutuu äitini tulee meille ja me lähdetään sitten ulos tuulettumaan tai jos lapsi on hänen luonaan niin mennään sitten siellä päin läheisempään kaupunkiin syömään, leffaileen tms. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuo on totta! Meilläkin kuitenkin sen verran matkaa, että oikein mitään leffassa käymistä ei voi esim. arki-iltana muuten vaan harrastaa. :)

      Poista

Jätä toki kommenttia! :)