tiistai 30. toukokuuta 2017

7 asiaa joita et tiennyt minusta

Ihana Lapsiparkki -blogin Såfin laittoi liikkelle haasteen paljastaa itsestään 7 sellaista asiaa, joita ette ehkä tienneet aikaisemmin! Tässä tulee mun paljastukset!
1. Olen työskennellyt kaksi viikkoa puhelinmyynnissä. Alle 18-vuotiaana, hieman hämäävän työpaikkailmoituksen perusteella päädyin yhteen lehtifirmaan iltatöihin. Ura sillä saralla jäi aika lyhyeksi, ei ollut ihan mun juttu!


2. Pelkään ilmapalloja. Kyllä. Tai en varsinaisesti niitä palloja vaan sitä, että ne menee rikki! Tämä pelko naurattaa lähipiirissäni, etenkin eräät Samuli ja Alisa nimiset henkilöt mainitakseni, mutta mua ei kyllä naurata yhtään!


3. Olen ihan hillitön penkkiurheilija. Melkein laji kun laji, niin seuraan telkkarista. Tätä kirjoittaessani katson samalla tennistä ja odotan lentopallon alkua. Suosikkilajejani on lentopallo, yleisurheilu, hiihto ja jääkiekko. Hassua silti, rallit ja formulat ei sytytä niin paljon telkkarista katsottuna.


4. Olen raitisilmahullu. Keväästä syksyyn meillä vietetään kotona aikaa ovet auki. Talvellakin tuuletan usein. Etenkin iltaa kohden pidän ovia ja makuuhuoneen ikkunaa auki, ihana nukahtaa raittiiseen ilmaan.


5. Inhoan herätä tai tulla sotkuiseen kotiin. Mun on aina siivottava iltaisin, ja jos olemme pidempään pois.  Inhoan kyllä sotkua muutenkin.


6. Harrastin nuorempana monta vuotta partiota. Olen sinänsä harrastanut vaikka ja mitä, mutta partio oli yksi pitkäaikaisemmista harrastuksista. Osaan siis tehdä ruokaa trangialla, solmia mitä ihmeellisimpiä solmuja, eikä teltassa nukkuminenkaan ole ongelma. Monta hyvää muistoa on partiosta ja kukaties innostutaan Samulin kanssa molemmat uudelleen partiosta Alisan myötä. Eräs toinenkin meidän perheessä on nimittäin vanha partiolainen.
7. En oikeastaan ikinä vastaa outoihin puhelinnumeroihin. Tarkistan numerot aina ensin ja soitan sitten takaisin, mikäli koen tarpeelliseksi. En tiedä miksi mun on niin hankala puhua puhelimessa, tai sitten mä oon vaan niin huono sanomaan ei puhelinmyyjille, etten halua ollenkaan puhua heidän kanssa enää.Haasteen saa toteuttaa kukin halutessaan! :)


8 kommenttia:

 1. Kiva, että tartuit haasteeseen <3 Näitä oli hauska lukea. Ja tuo nr. 7. Hahaa.. Aivan sinun tapaista selvittää numerot ennen kun vastaat. Todellinen "neiti etsivä"! :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, minkäs minä itselleni voin. ;) Tästä on kyllä monesti ollut hyötyä...😂

   Poista
 2. Mä oon myös alkanut ihan viime aikoina pelkäämään ilmapallojen poksahtamista. :D Lapsimessuilla oli tuskaa, kun niitä eksyneitä palloja leijui pitkin lattioita... Niin ja mulla on myös puhelinmyyntikokemusta, mutta kestin vain kaksi päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en käsitä mikä siinä äänessä niin ahdistaa, hassua..:D

   Poista

Jätä toki kommenttia! :)