perjantai 19. toukokuuta 2017

Kesää olohuoneeseen

Alisan takia meidän olohuoneen sisustus meni vähän uusiksi! Ei, tällä kertaa hän ei tuhonnut mitään, mutta shoppaillessani hänelle, tulin vähän uusineeksi meidän sisustusta. Olin tekemässä tilausta verkkokaupassa kun päätin ihan vaan pikaisesti vilkaista, mitä H&M Home tarjoaisi...

Meidän kodissa on tarkoituksella melko hillityt värit: valkoista, mustaa, harmaata... Näin kesää kohden olohuoneemme kaipasi kuitenkin hieman lisää väriä, joten päädyin tilaamaan vähän piristystä! Viime vuonna väri oli keltainen, (hassua muuten katsoa kuvia vuoden takaa meidän vanhasta kodista.) Tänä vuonna väreiksi valikoitui minttu ja vaaleanpunainen, niitä ei ole aikaisemmin meidän olohuoneessa nähtykään.


Jostain kierosta syystä olen nyt vähän ihastunut tuohon vaaleanpunaiseen, jota ennen inhosin. Sitä on hiljalleen hiipinyt niin Alisan vaatekaappiin kuin omaan vaatekaappiini sekä sisustukseen. Heh. Syytän Alisaa! Hänen huoneesta ja vaatekaapista tämä lähti aikanaan! ;D Mintunvihreä ja vaaleanpunainen ovat onneksi sellaisia värejä meillä, että mikäli kyllästyn niihin olohuoneessa, ne sopivat sitten siis Alisan huoneeseen myöskin.

Alisan huoneeseen olin kaipaillut jo pidemmän aikaa uutta valkoista pöytää mohlon keltaisen Lack-pöydän tilalle. Mietteissäni oli samantyylinen pöytä kuin olohuoneessamme ollut pyöreä puinen sivupöytä. Sopivaa ei vain tuntunut löytyvän ja harmittelinkin, etten aikoinaan tajunnut ostaa kahta samanlaista pöytää.

Olohuoneen pöydän siirtäminen Alisan huoneeseen kävi mielessä aikaisemmin, mutta en toisaalta halunnut luopua olohuoneen apupöydästä, siihen sai näppärästi laskettua esimerkiksi kahvikupin tai naposteltavat. Yhtenä päivänä selailin jälleen ruotsalaisen tavaratalon valikoimaa ja iskin silmäni pieneen metalliseen pöytään. Tajusin miten se sopisi täydellisesti yhteen meidän Hay Trayn kanssa. Väri, tyyli ja materiaali olisivat näin yhtenäiset pöydissä, joten päätin lähes samalta istumalta lähteä hakemaan kyseisen pöydän.


Pöytä todella sopii edeltäjäänsä paremmin olohuoneeseen ja Alisan huoneen ilme muuttui vaaleamman ja siromman pöydän myötä ihanan keveäksi. Olohuoneen uusi pöytä ja Alisan huoneen uusvanha pöytä olivat siis oikein hyvä ratkaisu!


Meidän olohuone on taas asteen verran valmiimpi, samoin Alisan huone. Hiljalleen sisustamisessa on kyllä se hyvä puoli, että oma koti pysyy koko ajan kiinnostavana ja kiehtovana. Hiljalleen löytyy myös se oma tyyli, sehän on tärkeintä. Siis, että itse viihtyy kodissaan ja täällä minä kyllä viihdyn! :)


Ihanaa viikonloppua! <3


2 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)