sunnuntai 7. toukokuuta 2017

4-6 kuukautta ennen häitä

Aika rientää, häihin on enää neljä kuukautta! Edellisestä listauksesta vierähti enemmän aikaa kuin olin alunperin ajatellut.

Missä mennään hääjärjestelyiden osalta? 
Mitä on saatu aikaiseksi sitten edellisen listauksen?


Hääpuku


Varmasti yksi isoimmista asioista hääjärjestelyissä ja maaliskuussa marssimmekin pukuliikkeeseen kaason kanssa. Kirjoittelinkin tunteikkaasta sovituksesta Täydellisen hääpuvun metsästys -postauksessa.


Upea hääpuku löytyi, ihailen sen kuvaa edelleen lähes päivittäin ja odotan että saan sen omakseni ja päälleni.

Samulin puku sen sijaan odottaa vielä, kääk! Mua alkaa kohta stressaan vaikka Samulia ei tunnu tippaakaan ajatus huolettavan.Menu


Menu lyötiin lukkoon pitopalvelun kanssa kevättalvella ja olen niin tyytyväinen siihen. Meidän menu on tarkoituksella aika perinteinen, mutta uskon siitä löytyvän jokaiselle jotakin. Lisäksi yöpala alkaa olemaan aika tarkasti hahmoteltuna. Kaikki astioihin yms. liittyvät stressit kaikkosivat sillä pitopalvelulta löytyy kaikki tarvittava, ihanaa!Kutsut


Yksi kevään isoista asioista oli kutsut ja niitä olenkin säätänyt viimeiset viikot. Vihdoin kutsut ovat matkalla meille ja ne on I_H_A_N_A_T! Meidän ja meidän häiden näköiset! 


Häiden musiikkiHäiden musiikki niin kirkossa kuin juhlapaikallakin alkaa olla melko selkeästi meidän mielessä. Bändi toki oli varattuna jo aiemmin, mutta nyt on myös muu musiikki suunniteltuna.


Aikataulu & ohjelmaAlustava aikataulu on suunniteltu ja sen pohjalta myös ohjelma. Mitään tiukkaa aikataulua en kuitenkaan halua, mutta ymmärrettävästi tietyt asiat on hyvä järjestää. En halua häihimme hurjasti mitään järjestettyä ohjelmaa tai leikkejä, mutta jotain on varmasti tulossa. Yksi asia on kuitenkin varmaa: morsiamenryöstö on ehdoton NOU NOU!
Häämessut


Käytiin Samulin kanssa häämessuilla, joista voitte lukea enemmän Häämessut - must juttu vai turhaa? -postauksesta.Samulin sormus


Kyseisiltä häämessuilta löytyi myös täydellinen sormus täydelliselle miehelle. Nyt meillä on molemmilla ihanat sormukset, jotka polttelevat laatikossa, haluaisin ne jo käyttöön!Häälaukku


Tilasin kokeeksi häälaukun, mutta se meni kerrasta ihan nappiin, joten sekin on nyt hankittu.


Nämä on suunniteltu ja seuraavana listalla: • Lisäksi olen tehnyt alustavaa kartoitusta meikin ja kampauksen suhteen, niiden varaaminen on listallani seuraavana. 
 • Olemme tehneet alustavaa valintaa ja laskelmaa viinien ja muiden juomien suhteen. 
 • Meidän pitäisi myös pikimmiten mennä käymään hääpoppoon kanssa hääpaikalla ja hieman suunnitella järjestelyitä sen suhteen.
 • Kakun tekijän kanssa olemme suunnitelleet kakkua, vielä en kuitenkaan ole ihan täysin varma millaisen haluan.
 • Hääkimppu on lähestulkoon päätetty (kunnes muutan mieleni taas.)
 • Kyltit hääpaikalle on suunniteltu, kesälomalla toivottavasti saadaan valmiiksi.
 • Polttarit!
 • Alisalle mekko juhliin, tiedän mitä haluan!
 • Hääkengät, aion ostaa mustat Minna Parikat. <3
 • Paikkakortit ja pöytänumerot on suunniteltu
 • Alustava pöytäkartta laadittu ja suunniteltu lopullista toteutusta.Mun mielestä meidän häät on todella hyvällä mallilla, en ainakaan ihan hirveästi keksi mitään mikä puuttuisi. Seuraavaksi on tosiaan tarkoitus postittaa kutsut ja hankkia se puku Samulille. 

Tuleeko teille mieleen jotain mitä olen totaalisesti unohtanut?


Meidän hääjärjestelyistä löytyy lisää näistä postauksista:
PS. Musta tuntu, etten olisi muka juurikaan kirjoittanut häistä täällä blogissa, mutta olihan näitä postauksia huomaamatta kertynyt, hups! :)

Hääkorttipakka saatu Camala-storesta!

4 kommenttia:

 1. Oi, mekin suunnittelemme nyt siskoni häitä ja niihin on vielä 5 kuukautta! Olen itse kaasona ja minun todo-listalla on siis tietty kaiken muun järjestämisen ja auttamisen lisäksi vielä polttaritkin.. :D

  VastaaPoista
 2. Oletteko tehneet avioliiton esteiden tutkinta hakemuksen? :) se tuli äkkiseltään mieleen. Sitten mietin kynsiä, hääkoruja, hääkoristeita, hääkuljetusta, kenties morsiamen hemmotteluhoitoja.. heheh tällasta tuli mieleen :) meillä häät kahden viikon päästä, iiik! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tuo hakemus oli hyvä muistutus! Pitääpä rustailla! Koristeet ja korut ovat hiljalleen hankinnassa, osa onkin jo valmiina, samoin kuljetus on tiedossa. Kynnet olisi kyllä hyvä laittaa mietitään, siskoni harrastaa rakennekynsiä joten hän saa sitten toteuttaa ne, hemmotteöuhoidot oli kanssa hyvä vinkki, pitää laittaa mietintään! :)

   Poista

Jätä toki kommenttia! :)