sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Kurkistus uuteen kotiin

Eilen illalla saatiin vihdoin avaimet uuteen kotiin ja pitihän sitä heti käydä parit kuvat nappaamassa! Lisäksi tyhjensimme yhden pakettiautollisen uusia huonekaluja, jotka kävimme aikaisemmin päivällä ostamassa.

Tänään on varsinainen muuttopäivä, mutta ajattelin jakaa teille muutamia pieniä yksityiskohtia meidän vielä tyhjillään olleesta asunnosta.

Vaaleassa ja valoisassa keittiössä on reilusti kaapitilaa molemmin puolin ja laskutilaa löytyy. Ikkuna keittiön päässä on kiva ja tuo ihanasti luonnonvaloa. Keittiö on myös suoraan yhteydessä ruokailutilaan ja olohuoneeseen, josta nousee portaat yläkertaan.


Meidän makuuhuoneesta pääsee suoraan koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuone on asunnon tyylille uskollisesti vaalea, mutta pidän hirveästi tuosta keskiruskeasta lattiasta, jota löytyy läpiasunnon. Yhdellä seinustalla on myös vaaleat liukuovikaapistot.


Kylppäri on uusittu viimeisimpänä ja seinistä löytyy iso valkoista laattaa. Suihkun tausta on laatoitettu ruskealla laatalla ja saunan erottaa kylpyhuoneesta ihana lasiseinä. <3


Olohuoneesta avautuu ihana patio, jossa kelpaa grillata, ottaa aurinkoa tai vain nauttia omasta pihasta. Patiolla saa levitettyä myös markiisin suojaksi auringolta.


Tämä päivä kuluukin tavaroita kantaen, siivoten ja huonekaluja kasaillen. Seuraavat lomaviikot mulla onkin aikaa keskittyä itse sisustukseen kun näen miten tavarat asettuvat eri tiloihin.

Ihanaa päästä omaan kotiin!<3
Palaan varmasti myöhemmin paremman asuntopostauksen kanssa. :)

4 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköistä! Ja ihana tuo terassi <3

  VastaaPoista
 2. OIh! tsemppiä muuttoon! :) Ihana tuo terassi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, onneksi aletaan olla voiton puolella! :) Tykkään kans! <3

   Poista

Jätä toki kommenttia! :)