keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Laiskabloggari

Huomaatte ehkä, että kesän myötä mun bloggaminen on harventunut. Kaukaiselta tuntuu ne ajat, jolloin blogiin saattoi ilmestyä kaksikin postausta päivässä. No ajatkin on tietysti muuttuneet ja kotiäitiys vaihtunut kahdeksan tunnin työpäiviin. Väkisinkin aikaa jää vähemmän. Mutta silti bloggaaminen on yhtä kivaa kuin ennenkin.

Suurilta osin te mukavat lukijat olette syynä blogin kirjoittamisen mielekkyyteen, lukijamäärän ja seuraajien kasvua on tietenkin kiva seurata, mutta kivalta tuntuu myös teidän kommentit! Tähän liittyy kuitenkin yksi ahdistukseni kohde. Ennen vastasin kommentteihin lähes reaaliajassa, nyt tuntuu välillä, etten meinaa löytää aikaa kommentteihin vastaamiselle. Yritän kuitenkin aina ehtiä vastaamaan! :)

Suuri miinus on tällä hetkellä myös se, etten aina ehdi lukemaan lempiblogejani, saati kommentoimaan! Pitääkin ottaa hetimmiten itseäni niskasta kiinni asian suhteen.


Tuntuu, että illat menee kaikkea muuta touhutessa. Olen nyt tehnyt töissä hieman myöhempää vuoroa useammin, koska Samuli on lomalla ja Alisan hoitoajat eivät ole rajoittamassa. Iltaisin olenkin touhuillut Alisan kanssa tai tehnyt kotitöitä, jotenkin en malta tarttua läppäriin joka ilta. 

En kuitenkaan halua julkaista tänne mitään pikaisia höttöpostauksia joka päivä vain postaamisen ilosta. Tosin en kyllä jaksa jokaisesta postauksesta työstää mitään laajaa tietopakettiakaan, joten olen ajatellut jatkaa tällä rennolla ja stressittömällä linjalla. Lohduttaudun ajatuksella, että ehkä tekin nautitte kesästä, ettekä ehdi kaipailla joka päivä mun höpinöitä. Parin viikon päästä edessä häämöttää kesäloma ja ehkä silloin ehdin myös paneutua enemmän blogiin, jos lomailulta maltan! ;) 

Kiitos jokaiselle lukijalle, kommentoijalle, tykkääjälle, ihan jokaiselle, jotka luette tätä blogia!
Annatte paljon inspistä kirjoittaa!
Mukavaa keskiviikkoa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)