perjantai 29. heinäkuuta 2016

Panostus elämänlaatuun

Kun on opiskelijaelämästä sulavasti siirtynyt äitiys- ja vanhempainvapaille, sitä on sujuvasti tullut opeteltua pennin venyttämisen jalo taito. Vaikka töitäkin on tullut koulun ohella painettua, sisälläni asuva Roope Ankka on tehnyt minusta kerrassaan pihin ihmisen. Melkein kaikessa voin säästää ja nuukailla.

Näin molempien siirryttyä kokoaikaisesti työelämään, ei elämä toki ole silti rahassa kylpemistä, mutta tiettyjä vapauksia ja parannuksia se kuitenkin mahdollistaa. Olen myös huomannut miten pienillä parannuksilla voi huomattavasti vaikuttaa elämänlaatuun.

Me parannettiin Samulin kanssa meidän elämänlaatua pari päivää sitten. Totta kai meidänkin oli mentävä kiertelemään Kodin1 konkurssialeen ja jonotimme kassoille noin tunnin. Näin parin päivän yön perusteella, se oli kuitenkin kannattava jonotus! Ostimme nimittäin uudet tyynyt sänkyyn! Aiemmin olemme menneet tyynyjen hankinnassa hinta edellä, mitä halvempi, sen parempi. Usein nämä muutaman euron tyynyt ovat olleet hyviä sen yhden yön ja tämän jälkeen ihan yhtä kuhmuraisia kuin viisi vuotta käytetty tyyny.


-40% alennus mahdollisti sen, että kerrankin valitsimme tyynyn sen mukaan mikä tuntui oikeasti hyvältä ja laadukkaalta. Valitsimme molemmat erilaiset tyynyt erilaisin ominaisuuksin. Omani on suht jämäkkä, korkea ja soveltuu kyljellään nukkuvalle.

Olemme molemmat kärsineet välillä niska- ja selkäsäryistä joten mielenkiintoista nähdä, mikä vaikutus kunnollisilla tyynyillä on asiaan. En tiedä onko muutos omassa päässäni, mutta ai juku kun nämä pari yötä ovat olleet ihan mahtavia uuden tyynyn kera. Ensimmäisenä iltana kun testasimme tyynyjä, löimme oikein kättä päälle, ettei tässä perheessä enää ikinä nukuta huonoilla tyynyillä! Tähän kun vielä lisätään uusi kunnon sänky, jonka haemme huomenna nykyisen rimpulamme tilalle, uskon että meillä nukutaan jatkossa entistä paremmin.


Vaikka edelleenkin pihistelen monissa asioissa, en voi kieltää etteikö pieni panostus oikeassa kohtaa ole välillä paikallaan! Ainakin jos tulos on tämä. :)

Kivaa viikonloppua! Meillä on koko viikonloppu melkoista muuttorumbaa, mutta katsotaan jos ehtisin kuvaamaan teille pienet yksityiskohdat meidän uudesta asunnosta! Ja maanantainahan mä aloitan kolmen viikon lomailun, joten sillon on varmasti aika aktivoitua täälläkin! <3

2 kommenttia:

  1. Tyynyissä ei kyllä tosiaan kannata pihistellä! Mä keväällä kiireessä ostin vaan jonkun tyynyn ja se on varmaan huonompi kuin vanha. Ois ehkä pitänyt hetken aikaa malttaa tutkia valikoimaa paremmin niin loppupeleissä olis kuitenkin säästänyt. Nyt kun on tyynyostoksille pakko mennä uudestaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on! :) Oon ollut tosi tyytyväinen kyllä nämä kuluneet yöt..:)

      Poista

Jätä toki kommenttia! :)