sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Älä droppaa mun tunnelmaa


Tiedättekö sen tunteen, kun on raskas viikko takana, ootte tiuskinu ja kiukutellut tavallista enemmän? Oot ollut just sellanen niuhottava ja valittava eukko, millainen et tosiaankaan haluais olla. Mulla oli just sellanen viikko takana! Tiedä sitten johtuiko selkäkivusta vai mistä, mutta pinna oli kireällä koko viikon.

Eilen heräsin kuitenkin vapaaseen viikonloppuun rauhassa, makoiltiin sohvalla puoliinpäiviin aamukahvia rauhassa nauttien. Aloin pikku hiljaa huomaamaan, että se riivattu kireys oli poissa ja mieli hyvä.

Iltapäivällä lähdimme vielä katselemaan uutta sänkyä tulevaan kotiin. Meillä on tällä hetkellä aika huono sänky ja etenkin Samuli toivoi, että ostaisimme uuden sängyn, joten oli siis marssittava sänkykaupoille! Ja olihan niissä kunnon sängyissä aika ero nykyiseen sänkyymme. Meidän piti oikeastaan vain katsella sänkyjä tällä kertaa, mutta kun sopiva ja hyvä yksilö löytyi niin päätimme oitis ottaa sen. Haemme sängyn tosin vasta muuttopäivänä, koska vanha sänkymme on tulossa joka tapauksessa uuteen kotiimme vierashuoneeseen. 

Shoppailureissulla anoppi soitteli ja pyysi meitä Samulin isän kotipaikkaan viettämään iltaa hänen ja Samulin siskonpojan kanssa, kotipaikka toimii tällä hetkellä kesäpaikkana Samulin perheelle. Meiltä on kesäpaikkaan noin tunnin ajomatka ja päätimme lähteä matkaan, eipä meillä muitakaan suunnitelmia ollut. Kesäpaikka on ihana vanha talo vanhoine ulkorakennuksineen, joissa oli vaikka millaisia aarteita.
Paras juttu Samulin ja Alisan mielestä taisi olla Samulin vanha mopo, sitä ihasteltiin ja kokeiltiin monesti. Pitää ehkä ostaa Alisalle kypärä, sillä luulen, että mopo kiinnostaa jatkossa vielä enemmän. Alisa taisi myöhemmin nähdä untakin mopoilusta sillä hän mumisi puoliunessa "kypärä päähän!" :D


Grillailimme vielä söpössä patagrillissä iltapalaa ja lapset leikkivät ja juoksentelivat pihalla, kunnes meidän oli aika lähteä kotiin nukkumaan.
Radiosta soi Vesalan Älä droppaa mun tunnelmaa ja se sopi tähän hetkeen loistavasti. Ihana päivä ja ihanaa olla taas hyvällä tuulella! <3 Samulikin taisi huokaista helpotuksesta, kun totesin kuinka kivaa meillä oli. 

Älä droppaa mun tunnelmaa!

4 kommenttia:

  1. Teillähän oli kiva päivä ja ilta.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
  2. Välillä on ärjypäiviä itsekullakin. Pitäähän se kiukku joskus kehosta heittää ulos! Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)