perjantai 22. heinäkuuta 2016

Hedelmäinen halloumjuustosalaatti

Meillä syödään tällä hetkellä aika paljon salaatteja, koska kesällä tekee mieli syödä hieman kevyemmin. Yritän keksiä aina vähän erilaisia versioita ja tässä yksi onnistunut kokeilu tältä viikolta:

Tarvitset:

Salaattia
Tomaattia
Kurkkua
Vesimeloonia
Persikka
Viinirypäleitä
Halloum-juustoa
Vihreää pestoa

Tän salaatin juju on paistetuissa persikoissa. Pikainen paistaminen kuumalla pannulla antaa persikoilla kivaa makua ja kauniin paistopinnan. Itse jätin persikat aika isoiksi lohkoiksi, jotta niiden paistaminen oli helpompaa. Paistoin pannulla nopeasti myös vesimeloonikuutiot, eikä ollut hullumpaa sekään. Juustoviipaleisiin tietenkin kaunis paistopinta pannulla myös. Grillin omistavat ihmiset voi tehdä saman grillissä.

Perinteisten salaatinkastikkeiden sijaan olen tykästynyt pestoon ja sitä tuleekin usein laitettua salaatin joukkoon makua tuomaan. Tätä salaattia voi varioida monin eri tavoin, mutta suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tuota hedelmien paahtamista.

Oletteko te paistaneet tai grillanneet hedelmiä? Jos olette niin mitä? :)



3 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)