tiistai 26. heinäkuuta 2016

Meidän lomapuuhat

Ensi viikolla starttaa mun lomalomaloma!! Oon jo vähän lomatunnelmissa, enkä millään meinaisi malttaa odottaa vielä muutamaa työpäivää. Ennen kuin päästään viettämään meidän loman viimeistä pätkää, kurkataan mitä kaikkea me ollaankaan tänä kesänä jo ehditty tekemään! :)

Tänä kesänä me ollaan...

...nautittu yhteisestä ajasta.


...vietetty hitaita aamuja ennen työpäivää ja viikonloppuisin.
...Alisa on saanut nauttia myös isovanhempien (ja muiden läheisten!) seurasta ja ollaan jälleen todettu millainen lahja nämä ihmiset ovat. <3
...vietetty mukavaa päivää maalaismaisemissa.


...vietetty viikko lapsivapaata kun taapero oli Kreikassa.
...ostettu oma asunto ja tehty muuttoa.


...reissattu kotimaassa.
...vietetty juhannusta Ähtärin eläinpuistossa ja poikettu Tuurissa.


...joskus jopa ehditty näkeen muitakin ihmisiä.
...käyty festareilla....nautittu Samulin koti-isyydestä kuukauden ajan.
Täys kymppi. <3


...ajettu kauniissa kesäyössä.
...käyty laivalla.


 ...tehty hyvää ruokaa ja välillä nautittu toisten tekemästä ruoasta.


Vaikka tänä kesänä meistä aina toinen on ollut arkisin töissä, ollaan me ehditty tekemään jo vaikka mitä. Mun mielestä ollaan tänä kesänä päästy hyvin viettämään tällaista lapsiperheen kesää kaikkine touhuineen, mutta saatu myös Samulin kanssa viettää kaksin aikaa. Uskon, että tulevien lomaviikkojen aikana me ehditään Alisan kanssa tekemään vielä vaikka ja mitä! Mulla on ihanat muistot omista lapsuuden kesistä ja jos pystyn luomaan Alisalle samanlaisia muistoja niin en voisi juurikaan olla tyytyväisempi. Kaiken hurvittelun ja huvittelun rinnalla, mun mielestä on tärkeää nauttia myös kiireettömyydestä ja niistä ihanista yhteisistä hetkistä, joissa ei välttämättä ole mitään sen suurempaa ja ihmeellisempää.

Tässäpä meidän kesätunnelmia tähän saakka, mutta onneksi kesä jatkuu vielä! Nyt tyhjentämään työpöytää lomaa varten ja ensi viikolla hankitaan sitten lisää kesämuistoja!

Nauttikaa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)